Ποιά άνοιξη, ποιά πόλη;

6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 9013

Οι πιο πολλοί απεργούν, κλαίνε και οδύρονται.  Όμως υπάρχουν μερικοί που αθόρυβα τραβάνε την δική τους πορεία μακριά από το τουρλουμπούκι της λαμογιάς.  Προχωρούν με τις δικές τους αποκλειστικά δυνάμεις.  Κόντρα σε όλους αυτούς τους πούστηδες που έχουν στήσει συμμορίες και λυμαίνονται την χώρα.


Για όλους όσους την βρίσκουν με την συλλογιστική και το στύλ των άρθρων της Μαύρης Φατρίας, συστήνω ανεπιφύλακτα το παρακάτω βιβλίο.  Θα βρουν στις σελίδες του έναν γνήσιο μαυροφατριακό τύπο, χωμένο σε ατέλειωτους μπελάδες.  Το περιβάλλον του είναι στυγνό, αγνώμον και χωρίς οίκτο, καλή ώρα σαν το δικό μας. Όποιος θέλει, καταλαβαίνει. Το έλεος στοιχίζει ακριβά όλες τις εποχές και ειδικά τον χειμώνα. 






Τα γεγονότα δεν επιδέχονται ωραιοποιήσεις και φτιασίδια.  Ούτε μακριά, ούτε κοντά, ο χώρος είναι παγκόσμιος όπως και το πρόβλημα.  Παρελθόν, παρόν και μέλλον είναι μια ευθεία, παικταράδες μου και το γήπεδο βρίσκεται παντού. Μην σας πιάνουν μαλάκες ότι τα πάντα είναι προκαθορισμένα και το ματσάκι χαμένο.  Άμα ήταν έτσι, οι «κυρίαρχοι» δεν θα καίγονταν τόσο πολύ να το στήσουν...


Για περισσότερες πληροφορίες εδώ