Παρακράτος και επανάσταση: Λένιν και Χριστός κι ο Βούδας καθιστός


22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 9014

Ποιοι μας τυραννούν είναι φανερό: Τα παιδιά και τα εγγόνια των δοσίλογων του 8941-44 , τα δισέγγονα των προδοτών του 8922 και τα τρισέγγονα των γαμόταφων κοτζαμπάσηδων του 8821. Ποτέ δεν έγινε ξεκαθάρισμα και πάντα οι κατσαρίδες την γλύτωναν.  Όχι τυχαία.  Οι ξένοι πάτρονές τους, τους έσωζαν την τελευταία στιγμή για να τους έχουν διαθέσιμους στην επόμενη ιστορική καμπή στην οποία θα χρειάζονταν προδότες.  Όμως τα παρτάλια του μεγαλοαστικού σκουπιδαριού δεν είναι μοναχά τους πλέον.  Στο σπόρ του δοσιλογισμού επιδίδονται όλα τα υποπροϊόντα της νεοελληνικής μπαζοκοινωνίας που παριστάνουν τους νταήδες, έχοντας εξασφαλίσει την ατιμωρησία.  



Κανονικά θα έπρεπε να ζητήσω πνευματικά δικαιώματα από τον Ξηρό και τους Πυρήνες της πυγολαμπίδας (κωλοφωτιάς).  Όλη την προκήρυξή τους από την αρχή ως το τέλος , τα πάντα , διαπιστώσεις, σχόλια, προτάσεις τα έχουν αντλήσει από την Μαύρη Φατρία. Για πρώτη φορά στην ιστορία της νεοελληνικής τρομοκρατικής προκήρυξης οι (αντι)γράφοντες προσπαθούν να κάνουν λεξιπλασίες και να βρίσουν κιόλας: «θα σας γαμήσω», «θεωρίες της πούτσας», «καναπεδόκωλους».   Επιτέλους η χριστιανοκομμουνιστική «αντίσταση» ανακαλύπτει το μεγαλείο που έχει το μπινελίκι. 



Φυσικά μόνο γέλια μου προκαλεί το όψιμο «πατριωτικό» ρεπερτόριο του βαψομαλλιά.  Είναι σαν τον ελέφαντα που στις απόκριες ντύνεται ζέβρα. Δεν το’ χεις ρε ξηρολούκουμε το εθνικό, άστο για κανέναν άλλον και τράβα παράγγειλε καμιά τετραπλή πίτσα να γεμίσεις το σακούλι σου.  Όταν το χνώτο κάποιου σκυλοβρωμάει σκορδίλα είναι δύσκολο να πείσει ότι έφαγε μόνο ροδοπέταλα.  Η είδηση είναι ότι οι μπουγατσόβιοι και οι άπλυτοι του «μαχόμενου» προλεταριάτου το παραδέχονται ότι ο λόγος τους μπαγιάτεψε και θέλει ρετούς.



Καλή είναι και η πλάκα, όμως κάπου τα πράγματα σοβαρεύουν.  Οι μαφιόζοι αυτοί του αντεθνικού παρακράτους δεν επανεμφανίστηκαν από μόνοι τους.  Κάποιοι (αυτοί που τους προστάτευαν τόσα χρόνια) τους ξανάβγαλαν στο κλαρί ως λύση Νο. 6583.  Δεν ντρέπονται, γέρους ανθρώπους, δεν τους αφήνουν να πάρουν την συνταξούλα τους και να αράξουν στο καφενείο του σκατοχωριού τους;    




Επειδή ο γραπτός λόγος είναι το μαγαζί μου, δικαιούμαι να κάνω κάποιες παρατηρήσεις.  Ειδικά όταν το θέμα είναι τζογαδόρικο, οφείλω να αποκαλύψω ότι  κάποιοι παίζουν με φτιαχτά ζάρια.  Το πού πάνε οι ζαριές τους και ποιος πληρώνει την γκανιότα είναι δικό σας θέμα να το κατανοήσετε. «Οὐκ ἐμοῦ, ἀλλὰ τοῦ λόγου ἀκούσαντας ὁμολογεῖν σο­φόν ἐστιν ἓν πάντα εἶναι».  «Αφού ακούσετε όχι έμενα αλλά τον λόγο, είναι σοφό να συμφωνήσετε ότι όλα είναι ένα». (Μέγας Ηράκλειτος).






Το περίεργο είναι ότι αυτοί οι «αντάρτες» και «επαναστάτες», που καθοδηγούνται από τις μυστικές υπηρεσίες αυτών που δήθεν πολεμούν, δεν μιλάνε πουθενά για ΚΡΕΜΑΛΕΣ.  Ο θάνατος στον οποίο αναφέρονται τόσο εντυπωσιακά στην αρχή είναι απ’ ό,τι φαίνεται ο «πολιτικός» θάνατος (παρακάτω το λένε ξεκάθαρα: «εκδίωξη του πολιτικού προσωπικού-όλων».  Εκδίωξη απ’ ό,τι ξέρω σημαίνει διώξιμο, όχι εκτέλεση). 




Η τιμωρία παραμένει αόριστη, όπως και ο εχθρός.  Πώς αλήθεια σκέφτονται να τιμωρήσουν τους προδότες δεν μας αποκάλυψε ο δούλος του Χριστού.  Μάλλον θα τους αφήσουν να φύγουν για να πάνε να ξεκοκαλίσουν τα κλεμμένα στο εξωτερικό, γιατί έτσι λέει σε κάποιο άλλο σημείο η προκήρυξη: «καλύτερα να ετοιμάζετε την ντροπιαστική φυγή σας»  (πόσο ντροπιαστική θα είναι αυτή η φυγή γι αυτούς που άρπαξαν δισεκατομμύρια και τα έχουν αφάγωτα έξω, έχω τις αμφιβολίες μου).



Κατά τα άλλα το παιχνιδάκι που κλήθηκε να παίξει ο άγιος Χριστόπουστος της 17Ν είναι φανερό: Αφού ο Σύριζα έκανε πίπα στους τοκογλύφους, αφού η Χρυσή Πορδή εξαερώθηκε και αφού τα κοπέλια του συγΚαμμένου σκόρπισαν στα 4 σημεία του βρωμορίζοντα, ήρθε ο ξερός να καπελώσει όλους τους ανένταχτους αντιμνημονιακούς.  Αυτό το κάθαρμα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διαδικασία υποδούλωσης της πατρίδας, ο ρουφιάνος της Μοσάντ και της CIA που λόγω ιδεολογικής ηλιθιότητας μπορεί να μην ξέρει ούτε και τώρα που μιλάμε για ποιον δουλεύει, έρχεται να μας πουλήσει ληγμένο πατριωτισμό. 






Το κείμενό του στα σημεία που δεν είναι λογοκλεμμένο βρωμάει παγκοσμιοποίηση και ρουφιανίλα:  «Αιγαιακών υδρογονανθράκων» λές και το Αιγαίο είναι ανεξάρτητο κράτος (ξέρει κάτι ο καραμπογιάς από αυτό που σχεδιάζεται ή άλλος την έγραψε την τσόντα;).  «Η επίθεση δεν αποτελεί στοχευμένη ενέργεια κατά του Ελληνισμού» εδώ παριστάνει τον Κινέζο ο ξερόλας που πέντε χρόνια τώρα εμάς κατασπαράζουν και γαμάνε οι «αγορές», όχι τον Πορτογάλο και τον Ισπανό.




Οι ψεκασμοί του ΝΑΤΟ είναι «ανερμάτιστες θεωρίες συνωμοσίας» για τον μαλάκα της ορθάνοιχτης φυλακής. Στην ίδια μοίρα με τις αρχιδιές του Ψώρρα και τα παπαριλίκια των Ελ βάζει και τα ψυχότροπα που μας ρίχνουν τα αφεντικά του.  Τι να πει κανείς εκτός από ένα: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΞΗΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΟΥ. 




Το μαϊμουδάκι που έβγαλε από το καπέλο ο μάγος της Νέας Τάξης έχει αποστολή να μολύνει και να κηλιδώσει τον πατριωτικό αντιμνημονιακό χώρο με το στίγμα της τρομοκρατίας, ό,τι αντίστοιχα έκανε η Χρυσή Κλανιά με την ρετσινιά του ναζισμού.  Την προσφορά των «αναρχοαριστερών» πρακτόρων στον λαό και στην προσπάθειά του να απελευθερωθεί την είδαμε στον εμπρησμό της Μαρφίν.  Κάτι μου λέει ότι θα δούμε και συνέχεια όσο σφίγγουν τα πράγματα.



Από εδώ και εμπρός, όποιος είναι εναντίον των μνημονίων και της υποδούλωσης και μιλάει για ανήλεη τιμωρία των δοσίλογων θα θεωρείται κολλητός του χριστιανοκομμουνιστή απατεώνα με το κόκκινο φούτερ και θα πηγαίνει φυλακή.  Αυτός είναι ο στόχος.  Το έχω ξαναπεί ότι οι αριστεροί είναι οι σιχαμερότεροι ρουφιάνοι από καταβολής ρουφιανιάς.  Το λέει και η ιστορία.  Δεν ρουφιανεύουν μόνο τους δεξιούς και τους ουδέτερους αλλά ακόμα και τα συντρόφια τους που τρώνε, πίνουν και γαμιώνται μαζί.




Βάλτε κάτω το έργο της 17Ν και θα καταλάβετε. Ποιους σκότωσε, γιατί τους σκότωσε και ποιος βγήκε ωφελημένος από τους φόνους της.  Στα σίγουρα και χωρίς να τους ενοχλεί κανένας εκτέλεσαν διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον του έθνους και των ατομικών ελευθεριών.  Μόλις το σκηνικό έδεσε και ο βρωμο-Σημίτης υποδούλωσε τη χώρα, τους τσίμπησαν για πλάκα.  Κοιμηθήκαμε ξεφτιλο-δημοκρατία και ξυπνήσαμε αστυνομικό κράτος.  Ολόκληρο παιχνίδι έγινε στις πλάτες του νεοελληνικού λαού.  Ίδιο με αυτό που γίνεται τώρα. Κάποια βλαχαδερά έδωσαν στους εξουσιαστές το δικαίωμα να προσλάβουν στρατιές μπάτσων για να μπορούν να εισπράττουν τώρα ανεμπόδιστα οι τοκογύφτοι τους παράνομους τόκους τους.   





Το μέλλον το περιγράφει ξεκάθαρα ο Χριστόγαμος: «Αντάρτικες ομάδες» και «συνεχή χτυπήματα».  Δεν μιλάει πουθενά για αφύπνιση των πολιτών αλλά για μόνο για προσωπική βεντέτα.  Η ελευθερία είναι έρμαιο στα χέρια τόσο του Σαμαρά όσο και των μπολσεβίκων δολοφόνων. Το μπουρδέλο που λέγεται Ιράκ είναι το ιδανικό μοντέλο γι αυτούς τους πούστηδες και τα κρυφά αφεντικά τους.  Οι αιώνιοι πορνοβοσκοί θα δώσουν όπλα και λεφτά στον ζαβό για να συνεχίσει το καταστροφικό πρακτορικό του έργο που είχε αφήσει στη μέση.  Την Ελλάδα του χάους και της παρακμής φαντασιώνεται ο σκατάς και οι επίγονοί του, την ίδια που υπαγόρευε πάντα ο γνωστός εντολέας.







Καμιά εμπιστοσύνη δεν έχω σε παπαδοπαίδια.  Ο φασισμός του χριστιανισμού είναι ένα με το πετσί τους και δεν αποβάλλεται ακόμα και σατανιστές να γίνουν.  Ο υπηρέτης του Γιαβέ που τους μεγάλωσε, έσταξε σκατά στο μυαλό τους όσο ήταν παιδιά κι αυτό δεν διορθώνεται.  Είναι στάχτη, καμένοι, καρβουνιασμένοι.  Ένας χριστιανός μόνο κομμουνιστής μπορεί να γίνει όταν αλλαξοπιστήσει,  κι ένας κομμουνιστής μόνο χριστιανός. Κομμουνισμός και χριστιανισμός είναι δύο παράλληλες ιδεολογίες. Συγκοινωνούντα πτυελοδοχεία.  Δύο αδελφά κουραδοδόγματα που δεν προήλθαν κατά τύχη από την ίδια σκατόφαρα. 







Δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Και οι δύο αυτές μουνοπανίστικες ιδεολογίες μισούν βαθύτατα οτιδήποτε ελληνικό.  Μισούν την Ελλάδα, μισούν το φώς της, μισούν την ανεμελιά και την ελευθερία της. Απεχθάνονται την χαρά, τρέμουν το γέλιο, φθονούν τους ανθρώπους, σιχαίνονται την ίδια την ζωή.  Είναι τετριμμένη διαπίστωση ότι οι ζηλωτές που ακολουθούν τα δόγματα του Μάρξ και του Σαούλ είναι μίζερα, μοχθηρά και σκατόψυχα ζόμπι ταγμένα στην υπηρεσία των ερπετών. 



Ακόμα και ο κατάμαυρος Αφρικανός μουσουλμάνος έχει μια πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να αισθανθεί Έλληνας.  Οι κομμουνιστές και οι χριστιανοί ούτε μισή.  Όχι γιατί δεν μπορούν αλλά γιατί δεν θέλουν.  Ο ιουδαίος μέσα τους είναι τόσο φανατικός που δεν ανέχεται τον Έλληνα ούτε ως ιδέα.  Ποτέ δεν θα γίνουν Έλληνες αυτοί οι μαχαιροβγάλτες του αβραμικού ιερατείου.  Υποκρίνονται, ψεύδονται και λασπολογούν, όπως η φύτρα που τους γέννησε.  Και πάντα θα συνωμοτούν, θα μηχανορραφούν και θα προδίδουν.  Δεν αποτελούν καν ανθρώπινα όντα. Μπάσταρδες σαύρες είναι που μαγαρίζουν το έδαφος με την κοιλιά, ερπετοειδή διαλογής για χαμαλοδουλειές.







Ο βρυκόλακας της 17Ν ανασύρθηκε από τον εξοχικό τάφο του για να παίξει στην επιθεώρηση που βρίσκεται εν εξελίξει.  Φαντάρος έπαιρνα λιγότερη άδεια απ’ όση παίρνουν αυτοί οι καταδικασμένοι δολοφόνοι.  Βάζω στοίχημα ότι αν ήμουν φυλακή για απλήρωτες κλήσεις παρκαρίσματος θα ήμουν ο μόνος φυλακισμένος της χώρας στον οποίο δεν θα έδιναν ποτέ άδεια.   Όλοι οι άλλοι, τρομοκράτες, εκβιαστές, παιδεραστές, ληστές, πρεζέμποροι, φονιάδες θα μπαινόβγαιναν σαν στη γκαρσονιέρα τους.  Μετρό θυμίζουν οι φυλακές: όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει. 





Σκέτη καρναβαλική καούκα είναι εκείνο το απαράδεκτο μαλλί.  Χάθηκε λίγο ζελεδάκι, την γκαντεμιά μου μέσα γαμώ. Σαν παιδί με σύνδρομο Ντάουν είναι ο σύντροφος Χριστόδουλος (άσε που κάτι άσχημο μου θυμίζει αυτό το όνομα).  Σκέψου να είσαι αναρχοκομμουνιστής και να σε λένε Χριστόδουλο.  Κόλαση. 




Οι προσδοκίες είναι μεγάλο λούκι. Κρυφό όνειρο του κάθε επαρχιώτη παπά είναι να γίνει ο γιός του Πατριάρχης (ή στη χειρότερη αρχιμανδρίτης).  Και δώσ’ του κατήχηση και λειτουργική στα ζαγάρια.  Μάθετε ρε τούβλα τα απολυτίκια και τα μουγκανητά του Σαβαώθ.  Και κόντρα να πηγαίνουν τα πιστεύω και τα πατερημών, όλα σε ξερό γήπεδο. Παράδεισος θα φάνηκε στους τότε νεαρούς ο τρομοκρατικός κομμουνισμός και η πρακτορική παρανομία.  Από τα λιβάνια,  τα κεριά και τις αμαρτίες, στο κλέβω, σκοτώνω και δεν πληρώνω.  Από το χαλίκι της αλάνας στο γκαζόν του Μπερναμπέου. Χλιδές και δόξες.  






Α ρε σκατίγερε Παπαπουστέου με τα ωραία σου χρόνια.  Γκόμενες, ουίσκια, γλέντια και όλα πληρωμένα από τους φορολογούμενους μαλάκες. Να ‘ταν τα νιάτα δυό φορές κι η πούτσα ένα μέτρο.  Ποιος δεξιός δεν πουλάει την φυλλάδα του, ντουφεκίστε τον.  Φάτε και κανά μπατσάκο και κανά υπάλληλο της γνωστής πρεσβείας, έτσι για ξεκάρφωμα.  Ποιος διοικούσε τότε την ΚΥΠ;  Ο κλείνω τα μάτια.






Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάπα. Το ερώτημα που πλανάται τώρα είναι ποιόν θα σκοτώσει ο Ξηρός και η συμμορία του.  Μέγα στοίχημα. Αυτοί που τον έβγαλαν έξω, δεν τον έβγαλαν για να ξημεροβραδιάζεται στα κομμωτήρια.  Αν ήταν να μαντέψω θα έλεγα κανά πρωτοκλασάτο χρυσαυγίτη τον έχουν διατάξει να φάει, τον Κασίδα ας πούμε που είναι και κάπως συμπαθής στην χουντόκαβλη πλέμπα μπας και καταφέρουν να στήσουν τον εμφύλιο που ονειρεύονται.  Αν (κατά διαβολική σύμπτωση) βγάλουν τον Μιχαλοβλάχο από την φυλακή, ο στόχος έχει βρεθεί.  




Εναλλακτικά και στο μινιμαλιστικό σενάριο, το πληρωμένο ερυθρό πιστόλι θα προσπαθήσει να ξεπαστρέψει δεξιό πολιτικάντη ή τροϊκανό υπάλληλο (γι αυτό δεν πάει στο ΤΑΙΠΕΔ κανένας) για να σφίξουν κι άλλο οι περιορισμοί στην δημόσια έκφραση αντιμνημονιακών απόψεων, εκτός εάν είναι τόσο μούφας ο μελαχρινός μεσήλιξ και αποφασίσει τελικά να δολοφονήσει τίποτα σουβλάκια.




Για να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στο καθεστώς και στις συνθήκες που ζούμε απαιτείται ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών να μετακινηθεί προς μια πιο δημοκρατική και ταυτόχρονα λιγότερο εγωκεντρική νοοτροπία. Αν αντί γι αυτό γυρνάμε στο πρόσφατο άθλιο παρελθόν του πολιτικού και θρησκευτικού σκοταδισμού, το μόνο που έρχεται είναι οργανωμένη διχόνοια και περισσότερη και πιο βίαιη καταστολή. 


Η χώρα είναι για τα μπάζα. Ο λαός της είναι για τα σκουπίδια.  Αγράμματος, ανήθικος και τρομοκρατημένος στην πλειοψηφία του.  Κάθε άλλο παρά αυτό που απαιτούν οι στιγμές.  Θέλει πολλή δουλειά ακόμα για να χωνέψει αυτό που του συμβαίνει και να αντιδράσει.  Οι υποψήφιοι «σωτήρες» του είναι όλοι για το σανίδι.   Ακόμα ένας καραγκιόζης προστέθηκε στο τσίρκο του γκρέκου μασκαρά που χρηματοδοτεί η μασονία.  Η τρομοκρατία -κρατική και παρακρατική- είναι πλήρως ελεγχόμενη από τις μυστικές υπηρεσίες και η απελευθέρωση αιώνες μακριά.  Αντίθετα, ο χριστιανοκομμουνιστικός ολοκληρωτισμός και η ανήλεη σφαγή είναι πολύ κοντά. 





Η ζούγκλα παραμονεύει στις παρυφές της οικονομικής ψευτοκρίσης. 



Κανείς δεν κινδυνεύει από λιοντάρια και τίγρεις.




 Το πρόβλημα είναι οι λυσσασμένες μαϊμούδες.