Η πανθρησκεία του χρήματος




26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9015

Ανήκω στην πάλαι ποτέ σπάνια κατηγορία των ανθρώπων που μισούν ειλικρινά τα Εβραιούγεννα.  Με αηδιάζει ως εκεί που δεν πάει αυτή η κωλογιορτή των εμπόρων και των μεγαλομπακάληδων.  Με εκνευρίζει αυτή η μαλακισμένη σκατούλα των εγκληματιών με τα μαύρα ράσα που στηρίζουν τον κάθε βάρβαρο τύραννο που μας κάθεται στο σβέρκο. Πιο πολύ όμως μου την βαράει πως ό,τι ταλαιπωρία και να σε βασανίζει, κόψιμο, πονόδοντος, αφραγκία, αγκομενία, πρέπει να απαντάς χαμογελαστά και σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών να λες ότι περνάς τέλεια.  Κι αν πούμε ότι το υποκρίνεσαι υποφερτά, τα καλικαντζάρια παίρνουν κι άλλο θάρρος και σου ζητούν να συμμετέχεις σε δημόσιες εμφανίσεις, μπουζούκια, επετειακές βραδιές κι ένα σωρό άλλες ηλίθια χασομέρικες εκδηλώσεις οι οποίες τους βοηθούν να γεμίσουν το πανάδειο μυαλό τους και τον κωλότοιχο του Fuckbook.     




Βέβαια ένα από τα πολλά καλά που έφερε η οικονομική κρίση είναι ότι οι υποψιασμένοι αυξήθηκαν (κάπως) και ότι αυτά τα τρολλ που παριστάνουν τους κανονικούς ανθρώπους δυσκολεύονται πια να εκτελέσουν την αποστολή τους απέναντι σε μακροχρόνια άνεργους, ανασφάλιστους, ατσίγαρους και κομματικά άστεγους νεόπτωχους.




Στο τρομερής δυσκολίας ερώτημα που αφορά το στόλισμα του χρυσογαμιάτικου δέντρου, δηλαδή το «Ποιόν θα κρέμαγες πρώτο;» ομολογώ μετά συντριβής ότι έχω πρόβλημα. Όχι ότι δεν έχω κάποιον υποψήφιο αλλά γιατί τα στολίδια είναι τόσα πολλά που κάνουν διαδήλωση στο μυαλό μου.  Ποιόν να επιλέξω που δεν θέλω να αδικήσω κανέναν;

…Τον γερο-Μητσοσκατάκη;

…Τα παιδιά κροταλίες του;

…Τα σαυρο-εγγόνια του;

…Την οικογένεια Παπαεβραίου;

…Τον Καραμουφτή;

…Τον Κοκό Γλείψμπουργκ και τα γαλαζόσκατα μπάσταρδά του;

…Το μουνί τον Τσίπρα και τον χοντρο-Συγκαμμένο;

…Το ΚΚΕ ολόκληρο μαζί με το ΠΑΜΕ;

…Τον Μιχαλοκάφρο και τους χουντόκαβλους;

…Τον Αβρααμόπουλο και τη Βουλτέψω;

…Τον ποντικο-Σημίτη;

…Την κυρά-Τασία;

…Τον Στουρνάρα;

… Τους τραπεζίτες;

… Τους δημοσιοκάφρους;

…Το Παπαδαριό;

…Τους Μασόνους;

…Τους κοτζαμπάσηδες;




Ένας ολόκληρος δρυμός μου χρειάζεται έτσι για να ξεκινήσω να στολίζω.  Γι αυτό έχω ανακαλύψει μια δίκαιη μέθοδο για την πρωτιά. Ανοίγω το σκατοκούτι της μάνας μου (γιατί εγώ δεν έχω) και κάνω ένα ζάπινγκ στα βοθροκάναλα. Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό έχω αναδείξει τον νικητή στο τζόκερ της κρεμάλας.  Άμα είναι Σάββατο βράδυ κερδίζει άνετα ο λιγδοπασόκος που εδώ και τόσα χρόνια πίνει στην υγειά μας και μας κοροϊδεύει.




 Αυτό το θρασύτατο αρχίδι όσο σφίγγει η κρίση και οι απόκληροι της κοινωνίας ψάχνουν στους κάδους των σκουπιδιών να βρουν κάτι να φάνε, συνεχίζει να πίνει ουίσκια, να σπάει πιάτα και να τραγουδάει «στην υγειά μας» μαζί με τις ξανθιές ψωλορουφήχτρες γλάστρες και τους άθλιους καλεσμένους του.  Δεν είναι τυχαίο που το 99 % της μουσικής που αναπαράγει τόσα χρόνια αυτή η συμμορία ανήκει στο τουρκογύφτικο αμανέδικο σκατοείδος της κλάψας, της μιζέριας, του ωχαδερφισμού και της σεξουαλικής ανικανότητας.  Για ποιο λόγο σε άφησε ρε μαλάκα καψουρο-τραγουδοποιέ η γκόμενα για να παει με άλλον; Αγάμητη την έχεις γιατί είσαι φίφας, τζούφιος και ανθυπογκέι. Κλάψε τώρα και τραγούδα μπας και σε λυπηθεί.





Κάποτε ο κλανοπασόκος αυτός έφερνε πολιτικάντηδες για να δείξουν τις ικανότητές τους στο χορό και να ανεβάσουν το δείκτη προστασίας τους στα γιαούρτια. Τώρα που τα πράγματα αγρίεψαν κουβαλάει κάτι ερειπωμένους πουστόγερους που κουνάνε τους χρεοκοπημένους κώλους τους στα γυφτοτσιφτετέλια της ισλαμο-ορχήστρας.  Κι οι σκατόγριες από τα τραπέζια να κερνάνε και να το τσούζουν με τρία κιλά τσιμεντοκονία και μπογιές στη σάπια μούρη της η καθεμία. Για να ξερνάς κρουτόν είναι όλο αυτό το σκυλολόι.  Τις προάλλες είχε καλεσμένη εκείνη την ξεμουνοχειλωμένη μπαλότσα που το παίζει κουλτούρα από τότε που κατάπινε τα χυσοχοντράδια του Τρίτση αντί να τα ρίξει στο μουνί της να κάνει κανά παιδί η άχρηστη.  Κάτι για συγγραφικό έργο άκουσα να λέει και διαφήμιζε την παράσταση στο θέατρο υπέρ των λάθρο και της τσεπάρας της.  Έμπλεκε την σφαγή της Σμύρνης με τα αφγανά και το σαυρόσογο με τους Ίωνες η άπατρις λάμια. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε οι παραστάσεις, ούτε τα μπέστ σέλερ, ούτε η μπουζουκο-κουλτούρα. Γι αυτό λέω πρώτος να εγκαινιάσει το δάσος ο γαμώταφος οικοδεσπότης της «αριστερής» πουστιάς.







Μεταξύ μας, τα μόνα χρυσούγαμα που θυμάμαι με νοσταλγία ήταν εκείνα του 9007. Τα είχα περάσει τέλεια, διαβάζοντας όλες τις αναρτήσεις του Δαίμονα. Είναι κρίμα που τέτοιας συμπαντικής εμβέλειας κείμενα έχουν αποσυρθεί ειδικά την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Σεβαστή η απόφασή του δημιουργού τους να αποκτήσουν πλέον ερμητική μορφή, αλλά άδικη προς τα σκόρπια υπολείμματα του έθνους που αναζητούν μια ακτίνα φωτός στον ερεβώδη μπαζόβοθρο που ζούμε.





Τιμής ένεκεν θα ανασύρω από την λήθη της διαδικτυακής ιστορίας ένα κείμενο από τα ελάχιστα που έχουν σωθεί, για να χτυπήσουν την ξεροκεφάλα τους οι παλιοί που δεν το διάβασαν στην ώρα του και για καταλάβουν οι νεότεροι τι ένδοξα επεισόδια έχουν χάσει. Πρόκειται για ένα επετειακό αριστούργημα μιας γαμώστομης νεοαρχαιοελληνικής ποίησης από έναν αληθινό μαιτρ του είδους.  Παραμένει μάλιστα επίκαιρο τώρα με το σύμφωνο συμβίωσης αυτής της τσίπικης γκέι κυβέρνησης. Λάβετε:





ΠΟΥΣΤΡΟΦΗΔΟΝ
06 Μαρτίου 2007 18:16

ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΧΥΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ, ΛΟΥΓΚΡΑΒΑΡΙΤΕΣ, ΧΥΣΟΠΕΔΩΜΕΝΟΙ, ΨΩΛΟΡΗΜΑΓΜΕΝΟΙ, ΧΥΣΟΔΙΥΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΧΥΣΟΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ, ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΨΩΛΟΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ, ΠΟΥΤΣΟΒΟΥΛΩΜΕΝΟΙ, ΨΩΛΟΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΧΥΣΟΤΣΙΜΕΝΤΟΠΗΓΜΕΝΟΙ, ΨΩΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΙ, ΦΛΟΚΑΔΟΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΟΙ, ΧΥΣΟΚΟΥΡΚΟΥΤΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΡΧΙΔΟΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΨΗΜΕΝΟΙ, ΧΥΣΟΤΥΦΛΙΤΕΣ, ΦΛΟΚΟΔΟΙΠΟΡΟΙ, ΧΥΣΑΡΔΑΝΑΣΚΕΛΟΙ, ΧΥΣΕΥΡΕΤΕΣ, ΨΩΛΟΣΚΗΠΤΟΥΧΟΙ, ΧΥΣΟΒΑΤΕΣ, ΑΛΛΑΞΟΨΩΛΗΔΕΣ, ΧΥΣΟΠΑΓΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΨΩΛΟΚΡΥΦΤΕΣ, ΠΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ, ΧΥΣΟΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ, ΠΟΥΤΣΟΚΑΨΟΥΡΗΔΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΙ, ΧΥΣΟΛΙΜΕΝΕΣ, ΑΡΧΙΔΟΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΗΔΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΑΛΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΡΧΙΔΟΚΟΥΔΟΥΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΨΩΛΟΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΦΛΟΚΟΣΑΒΟΥΡΓΙΑΡΗΔΕΣ, ΨΩΛΑΝΑΣΚΕΛΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΕΣ, ΨΩΛΑΤΕΡΝΟΠΑΙΧΤΕΣ, ΧΥΣΟΚΑΠΗΛΟΙ, ΨΩΛΑΝΑΣΤΕΝΑΡΗΔΕΣ, ΧΥΣΟΚΡΟΤΑΛΙΕΣ, ΨΩΛΟΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΨΩΛΟΔΡΥΙΔΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΓΗΤΕΥΤΕΣ, ΨΩΛΟΫΠΗΚΟΟΙ, ΠΟΥΤΣΟΚΡΑΝΟΦΟΡΟΙ, ΧΥΣΑΝΑΔΕΥΤΗΡΕΣ, ΨΩΛΟΣΥΜΠΛΕΚΤΕΣ, ΨΩΛΟΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ, ΧΥΣΟΛΑΚΕΔΕΣ, ΨΩΛΟJUKEBOX, ΨΩΛΑΜΦΙΨΩΜΑ, ΧΥΣΟΤΑΡΙΦΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ, ΠΟΥΤΣΟΑΜΒΩΝΕΣ, ΨΩΛΟΦΑΚΙΡΗΔΕΣ, ΨΩΛΟΤΑΚΑΚΙΑ, ΨΩΛΟΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ, ΨΩΛΟΤΑΜΠΟΥΡΑ, ΨΩΛΟΠΑΤΑΚΙΑ, ΧΥΣΟΜΠΑΜΠΡΙΖ, ΨΩΛΟΣΑΓΑΝΑΚΙΑ, ΠΟΥΤΣΟΤΡΙΧΟΜΠΑΡΜΠΕΡΗΔΕΣ, ΨΩΛΟΤΑΡΣΑΝΑΔΕΣ, ΨΩΛΟΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΣΙΓΑΣΤΗΡΕΣ, ΨΩΛΟΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΙ, ΠΟΥΤΣΟΤΖΑΤΖΙΚΟΠΟΥΣΤΕΣ, ΧΥΣΟΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΠΟΥΣΤΕΣ.

... ΚΑΙ...

ΛΕΣΒΙΕΣ ΧΥΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΕΣ, ΦΛΟΚΑΤΜΟΜΗΧΑΝΕΣ, ΨΩΛΑΒΙΔΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΓΚΑΖΙΕΡΕΣ, ΨΩΛΟΦΑΛΚΟΝΕΡΕΣ, ΧΥΣΥΠΟΔΟΧΕΣ, ΨΩΛΟΖΑΚΕΤΕΣ, ΨΩΛΟΚΑΖΑΚΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΚΑΜΠΑΝΕΣ, ΧΥΣΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ, ΨΩΛΟΦΡΙΤΕΖΕΣ, ΧΥΣΟΤΣΙΜΕΝΤΩΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟΚΟΡΩΝΕΣ, ΨΩΛΟΓΚΑΡΑΖΟΓΡΙΕΣ, ΨΩΛΟΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΕΣ, ΨΩΛΟΣΕΡΓΙΑΝΙΖΟΥΣΕΣ, ΧΥΣΟΛΑΜΠΙΔΕΣ, ΧΥΣΟΚΟΥΡΟΥΝΕΣ, ΜΟΥΝΟΚΑΡΓΙΟΓΡΙΕΣ, ΨΩΛΟΤΟΥΡΜΠΑΝΙΑ, ΧΥΣΟΤΣΙΓΑΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΝΤΕΜΠΡΑΓΙΑΖ, ΧΥΣΟΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΓΔΕΣ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΨΩΛΟΥΡΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΓΛΕΙΨΟΛΕΣ, ΨΩΛΟΚΑΡΑΚΑΞΕΣ, ΧΥΣΟΛΑΚΕΡΔΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ, ΨΩΛΟΚΟΥΡΚΟΥΝΙΑΡΕΣ, ΨΩΛΟΝΤΑΛΙΚΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ, ΧΥΣΟΑΛΦΑΔΙΑΣΜΕΝΕΣ, ΨΩΛOΒΗΤΟΥΡΕΣ, ΨΩΛΟΚΡΥΨΟΛΕΣ, ΤΡΟΜΠΑΧΑΒΙΟΛΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΣΤΑΦΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΓΛΥΦΙΔΕΣ, ΨΩΛΟΤΡΟΜΠΕΤΕΣ, ΜΠΑΖΟΠΟΥΤΣΟΛΕΣ, ΨΩΛΟΚΑΜΑΡΕΣ, ΜΟΥΝΟΠΑΝΙΟΛΕΣ, ΧΥΣΟΛΙΧΟΥΔΕΣ, ΨΩΛΟΤΑΛΜΟΥΔΟΓΡΙΕΣ, ΦΛΟΚΑΔΟΧΑΛΑΖΟΠΛΗΓΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΦΥΣΟΥΝΕΣ, ΧΥΣΟΠΑΣΤΙΛΙΕΣ, ΧΥΣΟΤΑΜΠΛΕΤΕΣ, ΨΩΛΟΚΑΨΟΥΛΕΣ, ΨΩΛΟΛΥΣΣOΛΕΣ, ΧΥΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΤΑΜΠΛΙΑΡΕΣ, ΨΩΛΟΤΡΑΜΠΑΛΕΣ, ΠΟΥΤΣΟΣΚΕΔΑΣΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΚΟΥΜΠΟΛΕΣ, ΧΥΣΟΝΑΦΘΑΛΙΝΕΣ, ΤΑΒΕΡΝΟΓΑΜΙΟΛΕΣ, ΨΩΛΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ, ΨΩΛΟΠΕΣΤΡΟΦΕΣ, ΨΩΛΟΜΕΓΓΕΝΕΣ, ΜΟΥΝΟΠΑΡΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΠΑΓΙΔΕΣ, ΨΩΛΟΔΟΚΑΝΑ, ΜΟΥΝΟΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, ΨΩΛΟΧΥΜΟΛΕΣ, ΧΥΣΟΜΕΛΕΤΕΣ, ΨΩΛΟΠΗΔΑΛΙΟΥΧΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΑΡΜΠΟΥΝΟΓΡΙΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΕΚΡΟΛΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΟΥΚΑΠΟΡΤΕΣ, ΨΩΛΟΑΓΛΑΪΕΣ, ΣΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ, ΨΩΛΟΣΥΝΑΧΤΡΕΣ, ΓΑΜΩΠΑΤΣΟΛΕΣ, ΨΩΛΟΓΑΛΟΤΣΕΣ, ΨΩΛΙΝΑΤΣΕΣ, ΨΩΛΟΛΑΔΩΣΤΡΕΣ, ΨΩΛΟΜΠΑΛEΝΕΣ, ΧΥΣΟΦΛΟΚΑΤΕΣ, ΨΩΛΟΝΥΦΙΤΣΕΣ, ΧΥΣΟΠΑΛΕΤΕΣ, MOYNOΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΨΩΛΟΓΚΑΡΑΖΙΕΡΕΣ, ΧΥΣΟΠΑΛΑΣΚΕΣ, ΧΥΣΟΠΙΑΤΕΛΕΣ, ΧΥΣΟΚΑΡΔΑΡΕΣ, ΧΥΣΟΚΡΟΚΕΤΕΣ, ΡΟΥΦΟΨΩΛΙΟΛΕΣ:

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!!!

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, Ο ΜΕΓΑΣ, ΧΑΜΑΙΛΕOΝΤΕΙΟΣ, ΦΟΛΙΔΟΚΑΥΛΟΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ, ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΨΩΛΟΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΣ ΓΑΜΩΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!!

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ!!!!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΦΡΙΚΑΛΕΟ ΨΩΛΟΠΝΙΓΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΧΑΝΗ ΤΥΦΟΦΟΡΟ ΧΥΣΩΚΕΑΝΟ ΠΟΥ Θ' ΑΡΧΙΔΟΒΟΛΗΣΗ!!!!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΤΣΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΙΝΟΦΟΡΟ, ΑΛΑΒΑΣΤΡΙΝΗ ΨΩΛΟΣΕΚΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΨΩΛΟΓΔΑΡΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΥΣΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑ ΓΑΜΩΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΩΝΤΑΙ ΤΑ ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΣΑΝ ΟΜΦΑΛΙΟΙ ΛΩΡΟΙ!!!!!


ΔΑΙΜΩΝ
www.e-e-e.gr





Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να σου φτιάξει την διάθεση και να αντιμετωπίσεις ολάκερη την ορδή των νεοφιλελέ ανθρωποειδών.  Τώρα με τις διαρκείς εκλογές της Νέας Κωλοκρατίας είναι να δαγκώσει κανείς την άλυσσο και να την κόψει σαν μακαρόνι.  Έχουν 4 μήνες οι μπινέδες του γεροκαριόλα Μητσοτάκη που παλεύουν να ξαναβγάλουν πρόεδρο τον αρχίδα που είχαν και πριν (εκτός κι αν ήρθε η ώρα του παλιόπουστα του Κούλη). Και οι μαζόχες να πληρώνουν 3 ευρώ για να συμμετάσχουν στο κομματικό τουρλοκωλοβάρεμα.  Ε ρε βούρδουλας με σκουριασμένα καρφιά που τους χρειάζεται.





Θα μου πείτε εδώ οι άλλοι πιστεύουν στα στημένα τζάκποτ του τζόκερ και στα ανύπαρκτα εκατομμύρια του σκρατς.  Δεν πάτε να γυαλοχαρτίσετε τα αρχίδια σας ρε μαλάκες; Ζώα όρθια και ζώα καναπεδιαστά.  Ξεχάσατε ρε  το λαμόγιο τον Κόκκαλη που τον είχαν πιάσει να βάζει στην τσέπη αυτά που υποτίθεται ότι έπρεπε να μοιράζει στο Ξυστό; Ως βετεράνος του τζόγου μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει «τυχερό» παιχνίδι που να μην είναι στημένο από το μουνί της μάνας του.  Ειδικά αυτά που παίζονται ηλεκτρονικά.




Αναρωτηθείτε ρε το εξής: τόσα χρόνια κερδίζουν κάποιοι εκατομμύρια σε λαχεία και λόττο και παπάρες και δεν υπάρχει ούτε ένας που να τον ξέρουμε.  Υπάρχει ποτέ περίπτωση ο γείτονας, ο γνωστός, ο συνάδελφος στην δουλειά, ο καφετζής να είχε κερδίσει μιλιούνια από τον τζόγο και να μην το είχαμε μάθει; Μέσα στο γραφείο θα έμπαινε με την Ρόλς Ρόις ο νεολεφτάς.  Μια άθλια παπάτζα του συστήματος είναι ο τζόγος και οι νικητές του. Έχω γνωρίσει ανθρώπους που μίλησαν με τον Πούτιν, ανθρώπους που μίλησαν με τον Τζιμ Μόρισσον, ακόμα και ανθρώπους που μίλησαν με τον ίδιο τον Χίτλερ, αλλά δεν έχω συναντήσει ούτε έναν (1) που να μίλησε με κάποιον που έχει κερδίσει εκατομμύρια στο γαμημένο τζόκερ.  Στατιστικά δεν παίζει ρε αυτό ως πιθανότητα με τίποτα. Τελείως άκυρο είναι. Ρουκέτα από τον Άρη. Απάτη του κερατά για τους παπάρηδες.  Μούφα ληγμένη που δεν την τρώνε ούτε οι αραπάδες στην πειναλέα Αφρική. Το παιχνίδι είναι τίμιο ως τα εκατό χιλιάρικα.  Ό,τι κληρώνει από εκεί και πάνω το μοιράζονται μεταξύ τους αυτοί που μας κλέβουν τόσα χρόνια.  Μαζεύουν τα στοιχήματα, μαζεύουν και τα κέρδη. Ψίχουλα πετάνε στο πόπολο ρεεεεε ! Όλα τα λεφτά πάντως είναι η Σέρβα τζογομούνα εκεί που της σερβίρουν λάθος νούμερο οι αόρατοι τρομπαμαλάκες.  




Μία ακόμα πληγή αυτής της περιόδου είναι η αρχιπουστιά που αποκαλείται «φιλανθρωπία».  Έρχονται και σου χτυπάνε την πόρτα ένα σωρό συγγενείς σύλλογοι του παπαδαριού και σου ζητάνε τον οβολό σου «για τους φτωχούς».
«Για ποιους φτωχούς;» της λέω μιας κωλόγριας. «Στους λαθροβρωμιάρηδες τα δίνετε».
«Ά-πα-πα-πα-πα», μου κάνει εκείνη.
«Άσε τον παπά ήσυχο,» της λέω, «μήπως έχεις επάνω σου την λίστα των περσινών φτωχών;».
«Δεν μας πιστεύετε κύριε;»
«Δεν είναι προφανές κυρία μου;»
«Τι να σας πω;»
«Ευχαριστώ να μου πείτε και να την κάνετε γρήγορα από την πόρτα μου γιατί χάλασε η τουαλέτα μου χτές και έχω το δοχείο νυκτός γεμάτο».






Δεν φτάνουν οι κατ’ οίκον βίζιτες των χατζηπουστέων, πάει ο άλλος να πιεί έναν ξεκωλιασμένο καφέ και του ‘ρχονται στρατιές κουτσών, κουλών, αλλοίθωρων, βλαμμένων, συφοριασμένων, λοβογαμημένων, κακομαστουρωμένων και άλλων σιχαμερών δειγμάτων του υπανθρώπινου σκουπιδαριού με το χέρι απλωμένο. Όλοι αυτοί οι χυσοξεφτίλες παίρνουν σύνταξη χωρίς να προσφέρουν τίποτα και έρχονται να σκοτίσουν τα αρχίδια του ανθρωπάκου που έχει φάει τις περικοπές της αρκούδας, που δουλεύει και δεν τον πληρώνουν και που φορολογείται άγρια.  Με 2 ψευτο-ευρώ πάει να πιει ένα καφεδάκι την εβδομάδα στον πεζόδρομο και να κουβεντιάσει με κάποιον γνωστό που είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση μπας και ξελαμπικάρει λίγο.  Και να το ασκέρι των κακάσχημων και βρωμοπόδαρων τρολλ να τον κυνηγάει.   



Όταν αρχίζω να φορτώνω πολύ, ανοίγω το κουτί πρώτων βοηθειών και βγάζω το «Bad Santa».  Μπίλυ Μπομπ Θόρντον για πολλά όσκαρ.  Οργιάζει το άτομο μιλάμε. Ζωγραφίζει. Ο τέλειος Αη-γαμω-Βασίλης.  Και ο νάνος που παίζει τον βου ρόλο (Tony Cox), ημίθεος.  Ο σκηνοθέτης Terry Zwigoff (από τους λίγους εβραίους που μου είναι συμπαθείς) βρίσκεται φυσικά στα αζήτητα (γαμώ το πουστο-Χόλιγουντ), ενώ ο Γούντυ ο πουτσοκάρυδος που έκανε 50 χρόνια να μάθει πως γυρίζεται μια ταινία, μας σκοτίζει τους όρχεις κάθε τόσο.





Η διαχρονική πουστιά που λέγεται ορθόδοξη εκκλησία ενοχλήθηκε από την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης. Τίποτε άλλο δεν βλέπει μπροστά της η μασονοβρωμιάρα. Οι αλλαξοκωλιές και τα πλακομούνια στα μοναστήρια της δεν την ενοχλούν όπως φαίνεται.  Ούτε η κακοποίηση παιδιών από παπάδες, μοναχούς, κατηχητές και άλλους χριστιανόκαβλους σάτυρους κωλομπαράδες που προσπαθούν να αποφύγουν τα δικαστήρια. 




Η ομοφυλοφιλία υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, είτε μας αρέσει είτε όχι. Αυτό είναι η ορθολογική και η ιστορική διαπίστωση. Από εκεί και μετά ένα έχει σημασία: τι έχει υπογράψει ο καθένας και πόσο κρέας είναι διατεθειμένος να βάλει στον κώλο του. Αυτοί οι διακομματικοί μπινέδες που ψηφίζετε επί τόσες δεκαετίες μας πούλησαν για δούλους γιατί αυτό είχαν συμφωνήσει από την αρχή με τους εργοδότες τους. Οι νέοι αφέντες είναι αυτοί που κανονίζουν πώς θα συμπεριφέρεστε.  Αν πουν ότι από εδώ και εμπρός τα παιδιά σας θα ανατρέφονται για να γίνουν πούστηδες και λεσβίες, αυτό θα γίνει.  Όλη η νομοθεσία έρχεται απέξω. Άμα θέλετε λοιπόν να αντιδράσετε, κάντε επανάσταση.  Αρχηγούς να σας βρω όσους θέλετε.  Αλλιώς ρουφήξτε τα σκατά και είναι μπόλικα τούτη τη φορά.  






Εμένα στην ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ μου το σύμφωνο. Σιγά μην είχα φαγούρα για το αν θα νομιμοποιήσουν τον παράνομο δεσμό τους οι πουτσοφακλάνες και οι τζιβιτζιλούδες.  Βίο ανθόκαβλο τους εύχομαι και καλούς αποπατογόνους!  Αν όμως νομίζουν ότι τα προβλήματά τους λύθηκαν με ένα σκατονομοσχέδιο, καλώς ήρθαν κι αυτοί στο λάκκο με τα παπάρια. Αλλού στοχεύει όλη αυτή η βαβούρα. Μετράνε οι υποχθόνιοι τις εναπομένουσες αντιστάσεις και σβήνουν ένα-ένα τα σημεία που ορίζουν την ταυτότητα και τις ανοχές.  Ο στόχος είναι η πλήρης ισοπέδωση και ο καθολικός ΣΚΑΣΜΟΣ.





Άσχετα με το σύμφωνο, ένα αδερφομάνι είναι όλοι. Τους έχει γαμήσει ο τοκογλύφος και πάνε να την βρουν με όποιον βρεθεί μπροστά τους. Στρίβει ο φουσκωτός με τα τράιμπαλ σε διάβαση πεζών χωρίς να ανάψει φλας γιατί μιλάει στην παντόφλα (το κινητό) με την γαλότσα (τη γκόμενά του) και στην λέει κι αποπάνω: «Ά γαμήσου».
Δεν λές τίποτα, μόνο τον κοιτάς στραβά που παραλίγο να σε σκοτώσει με το φορτηγοειδές το Χ55 που έχει αγοράσει με αυτά που έκλεψε από την εφορία.  Ο παπάρας βλέπει την γκριμάτσα σου και κατεβάζει το τζάμι. «Θα σου γαμήσω τη μάνα», σου λέει και έχει και δύο παιδάκια λυτά στο πίσω κάθισμα. Ξέρεις ότι έδερνε τη γυναίκα του και αυτή τον έχει παρατήσει τον άχρηστο. Δεν απαντάς και πας να φύγεις. Ο παντογαμιάς βάζει χειρόφρενο και κατεβαίνει να σε ξυλοφορτώσει. Προχωράς. Ο γλίτσας έρχεται και σου χώνει μπουνιά πισώπλατα.  Δεν γυρίζεις καν. Του σκας μια πισινή κλωτσιά στ’ αρχίδια κι όπως σκύβει μουγκρίζοντας, με μια αγκωνιά του κάνεις την μύτη θρύψαλο. Πέφτει ανάσκελα χεσμένος και παρακαλάει: «ωωωχ, μη βαράς άλλο φίλε». Του ρίχνεις μια ροχάλα στην ματωμένη μούρη του και φεύγεις.  Μετά από ένα μήνα, ο «βαρύμαγκας» σου κάνει αγωγή για εξύβριση και αναίτιο ξυλοδαρμό.  Πάς στο δικαστήριο και σε ρωτάει η βαριεστημένη αγάμητη δικαστίνα: «Γιατί κύριε τον χτυπήσατε;» . Τι να της απαντήσεις της ηλίθιας; Ότι του χάρισες την άχρηστη ζωή του λόγω των παιδιών; Κανονικά θα έπρεπε να έχεις σκοτώσει και αυτόν και τα παιδιά του για να σβήσει το σάπιο γονίδιο.




Αυτό που βλέπω γύρω μου είναι μια αποχαύνωση σαν αυτή που περιέγραφε εδώ και πενήντα χρόνια στο Strange Days ο δικός μας Τζίμ.  Λες και μας έχουν μαστουρώσει όλους μαζί. Οι αριστερομαϊμούδες αφού υπόγραψαν όλα τα γαμησοσυμβόλαια με τους τοκογλύφους τώρα κάνουν βόλτες στις ταβέρνες και δεν τους πειράζει κανένας. Οι δεξιοί και οι πασόκοι που το ξεκίνησαν όλο αυτό, το παίζουν …αντιστασιακοί.  Τα αναρχοάπλυτα ζόμπι των Εξαρχείων αντί να δέρνουν αλύπητα τις έχιδνες των Συριζανέλ πάνε και την πέφτουν σε κάτι δευτεράντζες της ΝΔ. Δεν υπάρχει! Όλος χαλασμένος είναι αυτός ο πανάθλιος πολιτικάντικος παστουρμάς.





Για να ξεχνιόμαστε, στο καβλόγυαλο όλες οι πανηλίθιες και οι πανηλίθιοι κάνουν πρωτάθλημα κουζίνας με χυσοκεφτεδάκια στο τηγάνι και βλαχογκουρμέ σκατιές στον φούρνο. Ανάθεμα κι αν ξέρουν να βράσουν ένα ξεκωλιασμένο αυγό, αλλά στην κατινιά και στην πουστιά παίρνουν το τσάμπιονς λιγκ.  Δεν τρέχει μία. Καθότι σαδιστής περιμένω την κανονική κρίση για να δω κατσαρίδες στον ατμό και ποντικάκια στη σούβλα.







Στο μεταξύ, οι σαύρες μπαίνουν στην χώρα ανεξέλεγκτες.  Από τις πόρτες, από τα παράθυρα, από τους φράχτες, από τις νομικές χαραμάδες από παντού.  Τζούφιοι και ανίκανοι πολιτογραφούν τα σκάρτα γονίδια που απορρίπτει η Βουλγαρία. Η Ειδομένη, η Λέσβος, η Κως και κάμποσες γειτονιές της Αθήνας είναι υπό κατοχή με την αμέριστη συμπαράσταση των γαμώταφων Τσίπρα και Καμμένου, της εβραιοχρηματοδοτούμενης Antifa και άλλων διεθνών πρακτορομάγαζων (ΜΚΟ).





Όλο το ισλαμικό σκατοχαλιφάτο, όλες οι μουσουλμάνες αδερφές του σαυρόκοσμου έχουν δώσει ραντεβού στον τόπο μας. Όλοι οι Μαγκρεμπίνοι μαχαιροβγάλτες και ασσασσίνοι από του διαόλου το τυρί ήρθαν εδώ και έφτιαξαν συμμορίες να πουλάνε προστασία. Πουτάνα έχει γίνει η χώρα και το λεφούσι του εβραιοπουστάκου Τσιπρή διαλύει ό,τι είχε αφήσει όρθιο η λαίλαπα των γιδοεβραίων της ΝΔ και του Πασόκ. 




Στο Ισραήλ όμως δεν μας είπε τι υπέγραψε ο φαρισαίος καραμπινές φορώντας το σκουφάκι της υποτέλειας.  Ποιο κομμάτι της χώρας ξεπούλησε αυτή τη φορά ο κουμουνοφασίστας;   Τι παρέδωσε στους Οβραίους αφού ο βρωμόκωλός του δεν έχει καμία αξία; Πόσα νησιά πούλησε ο παλιόπουστας για να μείνει 2-3 μήνες ακόμα στην καρέκλα; 





Πίσω από την οικτρή εικόνα μιας διαλυμένης χώρας που βρίσκεται σε διαρκείς «διαπραγματεύσεις» με τους τοκογλύφους υπάρχει μια άλλη, κάπως θολή οντότητα: Το Βαθύ εξουσιαστικό Κράτος που ενσαρκώνεται από την μασονία, την ορθοδοξία και την φεουδαρχία. Αυτοί οι τρεις ομοούσιοι και αδιαίρετοι πυλώνες της σκλαβιάς είναι που διαπραγματεύονται με τα βδελύγματα του γαλαξιακού υπερπέρατος για να προστατέψουν τα κεκτημένα τους.





Χρόνιοι συνεργάτες των υποχθόνιων και αιώνιοι προδότες της Ελλάδος και των ιδεών που πρεσβεύει, οι τρεις νταβατζήδες πασχίζουν τώρα να περισώσουν ό,τι μπορούν από τα προνόμιά τους.  Η κόντρα μεταξύ τοκογλύφων και Βαθέος Κράτους μας αφορά άμεσα, γιατί εμείς είμαστε η πλουτοπαραγωγική πηγή την οποία διεκδικούν. Εμείς είμαστε το κοπάδι με τα πρόβατα που τους τρέφει και τους κάνει ισχυρούς.




Πολλοί περιμένουν την Πανθρησκεία. Αυτή τη νέα πατέντα των εξουσιαστών που θα ενσωματώνει στοιχεία των υπαρχουσών θρησκειών σε ένα διαπολιτισμικό πασουμάκι που θα μπορεί να το φορέσει άνετα ο καθένας. Από τον χάι-τεκ Βορειοευρωπαίο ως τον μπίχλα Μπαγκλαντεσιανό.  Λοιπόν τα νέα είναι άσχημα: αυτή η υπερσυνοριακή χολέρα έχει έρθει ήδη και βρίσκεται παντού.





Ένας είναι ο αφέντης και ο θεός που όλοι προσκυνάνε: ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Να το τρώγανε κιόλας οι μαλάκες να τους πω μπράβο. Μασούρι το κάνουν οι χαλασμένοι σκουπιδοφάγοι και τό ‘χουν καταθέσει στους κουφάλες τους τραπεζίτες για να γαμάνε εμάς τους υπόλοιπους.  Όλοι γύρω μας τρέχουν σαν βαρεμένοι για να πετύχουν τι;  Δεν σταματάνε ούτε μισό λεπτό να απολαύσουν την παύση και να αντικρίσουν την ματαιότητα.  Η περίφημη «κρίση» για την οποία όλοι μιλάνε και όλοι παλεύουν να μην τους πάρει αποκάτω τι είναι;  Μήπως κάτι που ήρθε από το υπερπέραν;  Μια αρρώστια με ανεξήγητα αίτια; Ένα ξαφνικό γεγονός που μας έπιασε όλους με τα βρακιά κατεβασμένα;



…Τίποτα από όλα αυτά. Πρόκειται για ηθική κρίση και για κρίση αξιών. Οι αξίες και η ηθική χρεωκόπησαν, όχι τα κράτη και οι οικονομίες. Το χειρότερο όμως είναι ότι όλη αυτή η βρωμόλα είναι προσχεδιασμένη από κάποιους. Το ότι μια οικογένεια δεν μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της οφείλεται στο ότι οι γονείς δουλεύουν και δεν πληρώνονται κανονικά.  Ο ιδιώτης «επιχειρηματίας» (και οπαδός του Κυριάκου) τους δίνει μόνο μέρος του μισθού και παντελονιάζει το υπόλοιπο. Τα παιδιά πεινάνε όχι γιατί η επιχείρηση πάει άσχημα αλλά γιατί ο ιδιοκτήτης της γαμιέται και το πούστικο κράτος δεν τον κλείνει φυλακή όπως θα έπρεπε.






Από την άλλη, οι τράπεζες έχουν κόψει τα δάνεια και στην αγορά δεν κουνιέται φύλλο.  Έχοντας πριν δανείσει δισεκατομμύρια σε αεριτζήδες «επιχειρηματίες» με πολιτικές άκρες οι οποίοι δεν διέθεταν πιστοληπτική ικανότητα, τώρα πληρώνουν πανωτόκια στα πανωτόκια στους ξένους τοκογλύφους για να μην χρεωκοπήσουν.  Αντί οι τραπεζίτες και οι «επιχειρηματίες» να πάνε στο κάγκελο, κυκλοφορούν ελεύθεροι με τα κλεμμένα λεφτά σε τράπεζες του εξωτερικού. Ξανά το πισωγλέντικο κράτος κάνει την πάπια. Πέντε γαμημένα χρόνια δεν καταδέχεται να ελέγξει ούτε την βρωμολίστα Λαγκάρντ (στα 2.000 ονόματα έχει ελέγξει τα 320, τους μηδενικούς λογαριασμούς δηλαδή).  Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Κωστάκης εμφανίζεται στην λίστα των αστέγων. Δάκρυσα διαβάζοντας την ανακοίνωσή του. Μόνο αυτός και ο Χριστός είναι αγάμητοι. Όλοι οι άλλοι τον παίρνουν. 






Μια μικρή μειοψηφία λήστεψε την χώρα και βρεθήκαμε όλοι να χρωστάμε κι ας μην είχαμε πάρει ποτέ δάνειο στη ζωή μας.  Οικονομικοί φωστήρες σαν τον Μπαρουφάκη  βγαίνουν να μας μπερδέψουν με τις ψευτιές τους ενώ ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι πίσω από αυτή την κασκαρίκα.  Οικονομικοί κακούργοι όπως ο Παπαδήμος σβήνουν τα ίχνη ενώ σκουπίδια όπως ο Στουρνάρας αναλαμβάνουν να πνίξουν την οικονομική δραστηριότητα εφαρμόζοντας τις εντολές του τοκογλυφικού συνδικάτου.  Πολιτικοί χατζηαβάτες όπως ο σχιζοφρενής Βενιζέλος, ο ψυχάκιας Σαμαράς και ο μόνιμα μαστουρωμένος χαπάκιας Τσίπρας αναλαμβάνουν να παραμυθιάσουν τα ζώντα ζώα.




Και πάλι τίποτα δεν έχει σχέση με την οικονομική κατάσταση αλλά με την ηθική αντίστοιχη.  Το κράτος δεν είναι κάτι το απρόσωπο.  Οι δικαστές, η Εκκλησία, οι στρατιωτικοί και η αστυνομία άμα ήθελαν και είχαν αρχίδια θα είχαν ξεκαθαρίσει όλη αυτή την σαπίλα. Οι πολίτες θα είχαν ξεσηκωθεί και θα έπαιρναν με τις κοτρώνες τους επίορκους αληταράδες των βρωμοκομμάτων και στις διαδηλώσεις ο καθένας θα κουβάλαγε μαζί του και από ένα δίκαννο.  Όμως τίποτα τέτοιο δεν γίνεται γιατί το ηθικό έλλειμμα είναι μεγαλύτερο από το οικονομικό. 




Για πολλά χρόνια όλο αυτό το πρόστυχο κοπάδι που τώρα μυξοκλαίει και παριστάνει το θύμα δεν πίστεψε και δεν λάτρεψε τίποτε άλλο από το ξεφτιλισμένο ΧΡΗΜΑ.  Το χρήμα προσκύναγε, το χρήμα φιλούσε, το χρήμα είχε θέσει ως ανώτατο στόχο της μίζερης ζωής του.  Με το χρήμα αγόραζε κορμιά, συνειδήσεις και αυτοπεποίθηση.  Όποιον μίλαγε για αξίες και ηθική τον πλάκωναν στα κλωτσίδια και στις φάπες. Τώρα που ο ταχυδακτυλουργός τοκογλύφος εξαφάνισε το χρήμα σε μια νύχτα, η πλέμπα τα έχει χαμένα. Δεν έχει πια θεό, δεν έχει στόχους, δεν έχει μέλλον.  ΖΟΝΓΚ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!





Ενώ οι πάντες γκρινιάζουν για την κατάντια και ψάχνουν να βρουν ποιος φταίει, δεν το καταφέρνουν.  Αντί να καθίσουν για 10 λεπτά και να σκεφτούν τι κάνουν λάθος και να το διορθώσουν, αρχίζουν να πλάθουν σενάρια.  Ανακαλύπτουν ότι τους φταίει ο πατέρας τους/η μάνα τους/ο αδερφός τους/η γυναίκα τους/το μουνί της οικογένειάς τους για το χάλι που έχει η ζωή τους.  «Αν δεν ήταν ο μαλάκας να με εμποδίζει, εγώ θα είχα γίνει μεγάλος και τρανός».  Όλοι οι αποτυχημένοι και οι χαμένοι της κοινωνίας αντί να τα βάλουν με εκείνους που διέλυσαν την χώρα, ορμάνε να κατασπαράξουν τους εξ αίματος συγγενείς τους και τους ανθρώπους που στέκονται ακόμα όρθιοι και αξιοπρεπείς και που δεν πουλήθηκαν στη νέα θρησκεία.   




Κατάθλιψη, μανία καταδίωξης και παλαβός φθόνος ξεσκίζουν καθημερινά τις σάρκες της ελληνικής οικογένειας.  Οι ψυχικές ασθένειες κάνουν θραύση.  Ζαβοί, βαρεμένοι, ψυχάκηδες και διπολικοί έχουν κάνει μπάχαλο τα περισσότερα σπίτια. Μεγάλη ευθύνη έχουν οι γονείς που αλυσοδεμένοι στη γαμημένη χριστιανική ψευτοηθική αρνούνται να κόψουν έγκαιρα το χέρι που έχει γάγγραινα.  



Κι όμως.  Αν αφαιρέσει κανείς το χρήμα από την εικόνα, όλα είναι ξεκάθαρα. Δεν γεννιέται πια αμφιβολία για το ποιος κινεί τα νήματα και το τι θέλει.  Δεν γίνεται πια θέμα για το τι είναι πραγματικά σημαντικό. Δεν υπάρχουν πια προβλήματα παρά μόνο λύσεις. Το χρήμα είναι αυτό που μπερδεύει και αποσυντονίζει καθώς και η πίστη στην ψεύτικη αξία του.




Δεν με απασχολεί τίποτα πια. Ούτε το ασφαλιστικό, ούτε η εισβολή των λαθροσαυραίων, ούτε το ξεχαρβάλωμα της κοινωνίας.  Ήρθε η ώρα της απόδοσης λογαριασμού.  Κάθε μέρα που περνάει, ο Πόλεμος έρχεται και πιο κοντά.  Τα πυροβολημένα ανθρωποειδή και σαυροειδή είναι έτοιμα να αλληλοφαγωθούν ενώ τα θραύσματα της μυστικής αρχαίας ιστορίας αρχίζουν να αποκτούν νόημα.





Αυτό που δεν ξέρω ακόμα αλλά θα το μάθω σύντομα είναι το αν όντως είμαστε στο 9015 που επέλεξα να γράφω ή στο 18015.   Αν συμβαίνει το πρώτο, έρχονται ένδοξες μέρες για το γένος και τον κόσμο.  Αν συμβαίνει το δεύτερο και αν έχει δίκιο ο φωτισμένος Ηράκλειτος, όλα τελείωσαν, παίζουμε τις καθυστερήσεις και πάμε για νέα περίοδο, για νέο Μέγα Ενιαυτό.




Ας προσέχατε !