Πόλεμος Συμμοριών


2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9013




Η απελευθέρωση του Κασιδιαρόσογου δεν αλλάζει τίποτα στον υπερπόντιο μασονικό σχεδιασμό.  Έτσι κι αλλιώς η σύλληψη ήταν παράνομη και παράτυπη όπως είπα και πλέον αποδεικνύεται ότι άλλος ήταν ο σκοπός της.





Τρία είναι τα ενδεχόμενα:

1.Τους άφησαν για να στήσουν καλύτερα τις κατηγορίες και να τους ξαναπιάσουν (γνωστή μπατσίστικη τακτική).
  
2. Τους έστειλαν στα σπίτια τους αφού πρώτα τους έτριξαν τα δόντια.  «Σκασμός μαλάκες και κάντε αυτό που σας λέμε γιατί θα σας ξαναβουτήξουμε και αυτή τη φορά θα κάτσετε μέσα για πολλά χρόνια».  Από εδώ κι εμπρός ψευτομαγκιές και μπραβιλίκια μόνο μπροστά στις κάμερες. Οι ναζιστικές κότες ξανακαθίζουν στα χρυσά αυγουλάκια τους.

3. Τους αμόλησαν για να τους κάνουν "ήρωες" στα μάτια της χαβούζικης φασιστοειδούς και θρασύδειλης μάζας. Για να τους χαρίσουν κι άλλες ηλίθιες ψήφους στις εκλογές που έρχονται.



Ποιο από τα τρία συμβαίνει θα φανεί σύντομα.  Αυτή την στιγμή το πιο πιθανό είναι το δεύτερο ενδεχόμενο. Οπότε κο-κο-κο η εθνικοσοσιαληστρική κότα θα συνεχίσει να κάνει «μαχητική»αντιπολίτευση όπως κάνει το ΚΚΕ (ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων, εκταμίευση εισφορών, γέμισμα χρηματοκιβωτίων, κοροϊδία ψηφοφόρων).






Αν όμως συμβαίνει το τρίτο πάμε ολοταχώς για νέο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ με το εξής χαρακτηριστικό: 


Όλα τα άλλα κόμματα-συμμορίες ενωμένα θα υποστηρίζουν την "ευρωπαϊκή προοπτική" των μνημονίων όπως θα εκφραστεί με το νέο μπανανιακό σύνταγμα που ετοιμάζουν κρυφά. Αυτό σημαίνει ότι ΧΥΣΧΙΑ στο κρασί της θα βάλει η αντι-μνημονιακή τάση (ΣΥΡΙΖΑ-Καμένος).  Θα ψηφίσουν και την Αναθεώρηση και τα πανωτόκια μονοκούκι. 





Από την απέναντι πλευρά, η συμμορία των νεοναζί κωλοτρυπίδων θα υποστηρίζει την μηδενιστική εθνικιστική σκατούλα του ψευδοελληνικού «ιδεώδους» της. Στην διαδρομή θα καπελώνει με το έτσι θέλω ακόμα και τις υγιείς αντιευρωπαϊκές και αντι-μνημονιακές τάσεις. Τράγος και έλαφος, εβραιοναζιστική τραγέλαφος.  



Το δίλημμα είναι στημένο.  Απώτερος σκοπός και των δύο αντίπαλων συμμοριών είναι η καταστροφή του Ελληνισμού.  Το ίδιο σε γενικές γραμμές σενάριο σκηνοθετήθηκε  το ‘46-’49.  Όποιος από τους δύο συμμορίτες και να νικούσε τότε, η χώρα ήταν χαμένη.  Το ίδιο και τώρα. Ο μόνος τρόπος να κερδίσει ο Έλληνας στο βρωμερό παιχνίδι τους είναι να μην παίξει.  Οι ίδιοι δεν μπορούν να πολεμήσουν γιατί είναι ΜΟΥΝΟΚΟΤΕΣ.  





Υπάρχει βέβαια και το «ελαφρύ» σενάριο των στημένων «ταραχών» που θα οδηγήσει σε καλυμμένη στρατιωτική ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.   Όπου μετά από  κυνοβουλευτική «συμφωνία», οι διαταγές είσπραξης των τοκογλύφων θα εκτελούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις (ντόπιες ή ξενόφερτες) με μόνα μέσα την στυγνή τρομοκρατία, τα βασανιστήρια και τις φυλακίσεις.





Ψηφίζω δικτατορία.  Όπου ο εχθρός είναι ορατός και αναγνωρίσιμος και τα ψωμιά του λίγα.   





Θυμηθείτε μόνο ότι την ημέρα που λήγει το γραμμάτιο δεν πρέπει να γλυτώσει κανένας από τους προδότες και τους συνεργάτες τους!