Πενήντα αποχρώσεις του κουραδί




2 ΜΑΡΤΙΟΥ 9015 

Ρε πούστηδες αφού σας τα έλεγα πριν τις γαμωεκλογές.  Όλο το σκηνικό είναι στημένο.  Ένα θέατρο σκιών. Μια παράσταση του κώλου. Μια δελφιναριακή επιθεώρηση της γαμημένης πλάκας. Καρπαζοεισπράκτορες σαλτιμπάγκοι είναι όλοι αυτοί οι καναλόβιοι ευρωγραφειοκράτες.  Από τον κόμη της Μπαρούφας και τον αγράμματο πρωθυπουργό-φραπέ,  ως την βρωμομούνα Μέρκελ και τον σακάτη παρανοϊκό υπουργό της κουρδιστά νευρόσπαστα είναι που μόλις σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας μένουν ακίνητα μέσα στο ντουλάπι μέχρι να ξαναχρειαστούν στο παιχνίδι. Πιονάκια της μασονίας είναι όλοι τους.



Το ντελίβερι που παραγγείλατε στις 25 Ιανουαρίου ήρθε. Τώρα καθίστε βαθιά στους καναπέδες και απολαύστε τα ΓΑΜΗΣΙΑ.  Τις ψωλιές δεν θα τις φάει ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη. Ούτε ο ψυχο-Σαμαράς με τον Τούρκογλου.  Ούτε ο μπαζο-Καραμανλής με τον Μιχαλοβλάχο. Ούτε οι πλούσιοι με τα κλεμμένα δις. Εμείς θα τις φάμε και θα είναι άγριες.



Πάνε περίπου δυό χρόνια και ήταν μια από τις σπάνιες φορές που είχα μπει σε ξένο ιστότοπο να σχολιάσω άρθρο. Πέρα από το ότι έχω εισπράξει μόνιμο ban από τους μισούς «ενημερωτικούς» ιστότοπους της χώρας, το να σχολιάζει κανείς δεν έχει νόημα γιατί ακόμα και να μην κοπεί το σχόλιο, είτε αυτός που τρώει την φόλα κάνει τον Κινέζο και δεν απαντάει, είτε βάζει κάποιον παρατρεχάμενο να απαντάει με προβοκατόρικες βλακείες χωρίς επιχειρήματα.







Το άρθρο που είχα την φαεινή ιδέα να σχολιάσω ήταν αυτού του σουρουκλεμέ του Μπαρουφάκη και ισχυριζόταν ότι οι ΗΠΑ είχαν βγει από την κρίση του ’29 χάρη στο New Deal του Ρούζβελτ.  Επειδή αυτή η περίοδος της ιστορίας μου έχει φάει μερικά χρόνια από τη ζωή μου και επειδή τσαντίζομαι όταν διαβάζω κουτοπονηριές, βγήκα με επιχειρήματα και του έσκισα την κυλότα του λαμέ πουκαμισάκια κατηγορώντας τον τότε ως ανιστόρητο και βλάκα. Όπως είναι φυσικό, δεν απάντησε ο ξεκωλιάρης. Σίγουρα όμως ούτε βλάκας είναι, ούτε ανιστόρητος.  Δεν είναι ούτε καν εύθικτος.




…ΜΑΣΟΝΑΚΟΣ του κερατά είναι! Χαϊδεμένο παιδί της πουτάνας-τραβεστί Αγγελοπούλου είναι και ομοτράπεζος της γαμημένης οικογένειας Παπαεβραίου. Γι αυτό ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ οι μασόνοι στο σχήμα του ξεφτιλισμένου Σύριζα. Από τότε που τον έβγαζαν και μίλαγε στα κανάλια τον προόριζαν για υπουργό. Για να είναι βέβαιοι ότι δεν θα θιγούν τα εκλεκτά μέλη της μαφίας που γάμησε κατ’ εξακολούθηση την Ελλαδίτσα και που συνεχίζει να την γαμάει.






Το πόσο στημένο ήταν το παιχνίδι φάνηκε από το ότι πριν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, ο καραφλός κερατάς είχε βγει πανευτυχής στο διαδίκτυο και δήλωνε ότι θα είναι υπουργός οικονομικών.  Δεν κρατιόταν η κουνιστή πουτανίτσα με το πουστριλέ ντύσιμο.  Η υπουργοποίηση είχε συνδυαστεί με βαθμό στη στοά.  Μεταξύ μας, για να στρατολογεί τέτοιους πιτσικόμηδες η μασονία πάει να πει ότι περνάει σοβαρότερη κρίση από αυτήν που περνάμε εμείς.  




Παρένθεση προς ψηφοφόρους: ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ μην ψαρώνετε από καθηγητικούς τίτλους και διδακτορικά. Με το κοντέινερ τα δίνουν στα δικά τους παιδιά οι βρωμοστοές. Στην Νεοελλάδα τα 2/3 των εν ενεργεία πανεπιστημιακών αυτή την στιγμή έχουν διοριστεί (κυρίως επί Πασόκ) με διδακτορικά-μαϊμούδες, τα οποία έχουν κάνει copy-paste και μετάφραση από ξένα διδακτορικά. Υπάρχει ένα λογισμικό που τα βρίσκει αμέσως αλλά ποιος τολμάει να το εφαρμόσει και να ξεμπροστιάσει και να απολύσει όλους αυτούς τους απατεώνες που παριστάνουν τους καθηγηταράδες;






Ύστερα, κι ο γαμημένος ο Αντρέας Παπαπουστέου που διέλυσε την ελληνική οικονομία καθηγητής Οικονομικών ήταν και μάλιστα σε 3-4 πανεπιστήμια. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Τα οικονομικά ΔΕΝ είναι επιστήμη. Παπάτζα είναι και παπαριλίκι, άλλωστε ΚΑΝΕΝΑΣ καθηγητής πανεπιστημίου δεν έχει πιάσει ποτέ φράγκο στην αγορά εργασίας και σε πραγματικές συνθήκες με πραγματικά λεφτά. Θεωρητικοί της κακιάς ώρας είναι και απατεωνίσκοι που αναμασάνε μουχλιασμένη γνώση κι όποτε έχουν πιάσει επιχείρηση ή χώρα στα χέρια τους τις έχουν γαμήσει πατόκορφα.  





Οι κυβερνητικές καρέκλες άλλαξαν κώλους αλλά είναι προφανές ότι αυτοί οι «αριστεροί τρομοκράτες των αγορών» όπως τους διαφήμιζαν τα πουστοκάναλα όλου του κόσμου, ούτε «αριστεροί» είναι ούτε «τρομοκράτες» ούτε καν «αντικομφορμιστές». Γραβάτα δεν φοράνε όχι γιατί μάχονται το σύστημα αλλά γιατί είναι σκέτα βλαχαδερά, κατσαπλιάδες που μόλις κατέβηκαν από τα τσοπαναρέικα στο μεγάλο χωριό. Από την επαρχιακή καφετέρια του Καραμήτρου βρέθηκαν στο Μαξίμου, από τις καταλήψεις στα λύκεια έφτασαν στο Γιουροπαρτουζογκρούπ.  Μεγάλα τα άλματα για τα αγράμματα μουσκάρια της νεο-μασονίας και πολλά τα παλούκια που τους μπήκαν στον κώλο ήδη από τον πρώτο γύρο.





Την περασμένη εβδομάδα το ζώο που παριστάνει τον πρωθυπουργό έλεγε σε κάποια παρλαπίπα του στην τηλεόραση: «Η κατάρτιση του τρέχων προϋπολογισμού».  Ρε αδερφοκνίτη, ρε πρωθυπουργέ της πούτσας, ρε ξεφτιλισμένε λουφαδόρε των σχολείων που ξεπέρασες ακόμα και τον Τζέφρι στους βαρβαρισμούς, το «τρέχων» είναι μετοχή και κλίνεται: ο τρέχων, του τρέχοντος, τον τρέχοντα, ώ ρε τρέξιμο που έχει να πέσει. 



Όμως το δασκάλεμα που έχει πάρει στο επικοινωνιακό θέμα το σκορποχώρι των Συριζαίων μου θυμίζει την προ 4ετίας επιτυχημένη καμπάνια της Χρυσής Πορδής που από την περιθωριακή ανυπαρξία βρέθηκε στα στόματα όλων. Δεν μου το βγάζει κανένας  από το μυαλό ότι ο δάσκαλος (ραβί) ήταν ο ίδιος και στις δύο συμμορίες.  Κατάφεραν οι μάγιστροι για δεκαπέντε ημέρες να μιλάει όλη η Ευρώπη για τους Συριζαίους και τώρα θα μας ξυλοφορτώνει όλος ο πλανήτης για δεκαπέντε χρόνια.






Καρατζαφέρης τέλος. Δεν θα ανεχθώ πλέον κανέναν να αποκαλεί «κωλοτούμπα» κάποιο γλοιώδες παχύδερμο που βρίσκεται ήδη στην 2η κατηγορία. Ο πρωταθλητής της κωλοτούμπας είναι πλέον ο Αλεξάκης Τσίπρας μαζί με τα συντρόφια του. Αυτή η κυβέρνηση των άσχετων, των θολοκουλτουριάρηδων και των «μετανοημένων» βρωμοπασόκων και ακροδεξιών έσπασε όλα τα ρεκόρ κωλοτούμπας σε μηδέν χρόνο.






Τέτοιο σερί ασυνέπειας και ιδεολογικής οπισθοχώρησης δεν θυμάμαι να έχει κάνει ούτε  αφρικανική κυβέρνηση.

Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει (σεξουαλικά εννοώ). Σταχυολογώ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ. 


Κωλοτούμπα Νο 1: ο κόμης φον Μπαρούφ στο οικονομικών.  Ο πιο άσχετος οικονομολόγος των Βαλκανίων (μετά το ζώο τον Αλογοσκούφη) στο κρισιμότερο υπουργείο την χειρότερη στιγμή. Το ψώνιο ο γερο-νάρκισσος, ο τζούφιος καραφλόβλακας να κουμαντάρει το ταμείο της χώρας. Ε ρε γλέντια και παρδαλά πουκάμισα!




Κωλοτούμπα Νο 2: Κούρεμα χρέους. Πώς το είπατε αυτό; Η πολλή μαγκιά σε έφαγε ρε Τσίπρα. Γαργάρα μαζί με τα χύσια το έκανες το κούρεμα και έφαγες και σαράντα ψωλιές στη μούρη από τους γύφτους που μπήκαν μετά από μας στον Ευρωσκουπιδότοπο.  Καλύτερα να μη μιλήσουμε για ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ γιατί δεν θα καταλάβεις για τι μιλάω. Τράβα άνοιξε κανένα γαμημένο βιβλίο να ξεστραβωθείς και πες και του Μπαρούφα να κόψει τον αυνανισμό γιατί στην ηλικία που είναι κινδυνεύει με τύφλωση.


Κωλοτούμπα Νο 3: Φορολογικοί έλεγχοι. Ο ΣΔΟΕ έχει γαμήσει τους μικρούς επαγγελματίες όπως επί Ψυχοσαμαρά αλλά ακόμα δεν έχει αγγίξει ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα γνωστά λαμόγια. Ρε άμπαλα κομμούνια της κακιάς ώρας, ρε αλλαξοκωλιασμένοι πρώην πασόκοι, ρε Ανεξάρτητοι (από την γνώση) Νέο-έλληνες, τι την περάσατε την άρχουσα τάξη; Καμιά ομαδούλα της γειτονιάς που της βάζουν γκολ οι κουτσοί ; Τριάντα μπαλάκια σας έχει χώσει στην κωλάρα στο πρώτο ημίχρονο. Σέντρα και γκολ.  Κατεβασιά και πούτσα! Μετά θα μας λέτε ότι έγερνε το πουστρογήπεδο.




Κωλοτούμπα Νο 4: Εξωτερική πολιτική. Από την ατελείωτη και ανόθευτη μαγκιά (λέμε και καμιά χοντρομαλακία τώρα) πέσαμε στα σκυψίματα και στα παρακάλια του τύπου «Μη με δείρεις πολύ φίλε γιατί αν με δει έτσι η μανούλα μου θα πάθει συγκοπή».  Τέτοιο ραγιαδισμό είχε να δει η Ευρώπη από την εποχή που οι βυζαντινές λούγκρες ζητιάνευαν στρατό από τον πάπα για να γλυτώσουν την περιουσία τους στην Πουστούπολη.  Οι ίδιοι δεν πήγαιναν να πολεμήσουν γιατί δεν προλάβαιναν από τις συνεχόμενες παρτούζες στα βρωμομοναστήρια.  «Ανοίξαμε και γαμιόμαστε» λένε ο Τσίπρας με τον Μπαρουφάκη σε όλο τον πλανήτη. Ακόμα και η Ρωσία με την Κίνα που καίγονται για συμμάχους και άκρες αυτή την εποχή, ξέροντας ότι έχουν να κάνουν με καραγκιοζάκους έκαναν δουλειά τους μόνο με ακάλυπτες επιταγές.


Κωλοτούμπα Νο 5: Το λαμόγιο ο Ρουμπάτης στην ΕΥΠ.  Ο αόρατος αρχινονός επιστήμων του πασοκικού παρακράτους, ο αρχισυντάκτης του Κοσκωτά, ο άνθρωπος που έβλεπε ΤΑ ΠΑΝΤΑ από μέσα αλλά «δεν ήξερε τίποτα» για όσα συνέβαιναν, διορίζεται στην πιο ευαίσθητη υπηρεσία της χώρας. Τηρουμένων των αναλογιών, μου θυμίζει την τοποθέτηση του Πέτρου Γαρουφαλιά στο Υπουργείο Αμύνης το ’64. Η συνέχεια γι αυτούς που έχουν διαβάσει ιστορία είναι γνωστή.  Αυτοί που αρνούνται να διαβάσουν, θα την ζήσουν σύντομα. (Ρητορική ερώτηση κρίσεως: Αυτός που έχωσε τον Νικωλόπουλο στους ΑΝΕΛ, αυτός που έχωσε τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, αυτός που έχωσε τον Μπαρούφ στο υπουργείο, θα δυσκολευόταν να χώσει τον Ρουμπάτη στην ΕΥΠ;)  


Κωλοτούμπα Νο 6: ΤΑΙΠΕΔ: Θα το καταργήσουμεεεε!!!  Τι να καταργήσετε ρε μπάζα του αριστερού τεμπελοσκουπιδαριού;  Σκατά είχα φάει πριν τις εκλογές ο καριόλης;  Ρόμπα έλεγα ότι θα γίνουν οι κωλοτούμπες του ΨΥΡΙΖΑ και έγιναν.  Μήπως είμαι προφήτης ανώτερος από τον Παστίτσιο;  Όχι παικταράδες μου, ούτε σκατά τρώω, ούτε προφήτης είμαι. Η πολιτική φιλοσοφία είναι απλή:  Τα προβλήματα που απορρέουν από την συγκέντρωση εξουσίας σε μια κάστα είναι συγκεκριμένα, όπως συγκεκριμένες είναι και οι λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν σε μια τέτοια κατάσταση.  Αν κάποιος μάλιστα συνδέσει την πολιτική φιλοσοφία με τα μαθηματικά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος ως προς τις συνέπειες.  Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα και μπαρούφες που καταλήγουν σε ιδεολογικό τραβεστισμό και σε νέους φόρους.




Κωλοτούμπα Νο 7: ΕΝΦΙΑ.  Δεν νομίζω να έχει κανένας αντίρρηση ότι ο Αλεξάκης είναι ένα παιδί που μαθαίνει γρήγορα.  Αφού δεν μπορεί να αλλάξει το φόρο, τον ξαναβαφτίζει ως καλός χριστιανός.  Ότι έκαναν και οι προηγούμενοι δηλαδή.  «Θα μειωθεί», λένε. Κι ο Σαμαράς τον είχε μειώσει και θα τον μείωνε ξανά φέτος.  Άρα γιατί έγιναν οι εκλογές;


Κωλοτούμπα Νο 8: 13ος μισθός και 750 ευρώ κατώτατος. Όνειρο ήτανε και πάει. Άραγε αυτή η θεότυφλη πουτάνα που λέγεται «επιθεώρηση εργασίας» θα βάλει κανένα πρόστιμο στους γαμημένους κοτζαμπάσηδες τα αφεντικά που έχουν πλουτίσει από την κρίση αλλά τον κόσμο τους τον έχουν απλήρωτο μήνες;



Κωλοτούμπα Νο 9: Ο Πάκης Πρόεδρος Δημοκρατίας.  Τώρα έδεσε το πουτανογλυκό. Ο αήθης Παπούλιας αντικαταστάθηκε από άλλο λαμόγιο περιωπής.  Αρχιμασόνος με υψηλό βαθμό και ελαστική σαν προφυλακτικό συνείδηση είναι ο καινούργιος καταληψίας του προεδρικού μεγάρου. Αυτός κι αν ήταν κανονισμένο να πάρει την προεδρία, γι αυτό και δεν κατέβηκε υποψήφιος με την ΝΔ, το μουνί.  Πρόκειται για έναν μνημονιακό και ύπουλο αλήτη που παλαιότερα κρυμμένος πίσω από τον πανεπιστημιακό μανδύα έκανε ένα σωρό άλλες «δουλειές».  Όμως μετανόησε κι αυτός και μάχεται τώρα στις επάλξεις για την σωτηρία της χώρας. (Ε, ρε τι έρχεται!!!)





Κωλοτούμπα Νο 10: Υπογραφή συνέχισης μνημονίου.  Δεν είμαστε πια πούστηδες, τώρα θα λεγόμαστε ομοφυλόφιλοι και γκέι (οι καραφλές).  Όλα άλλαξαν με το μαγικό ραβδάκι του Τσιπράκη. Γελάει όλος ο πλανήτης με τον χατζηαβάτη και τον καραγκιόζη και τις φάπες που τρώνε στον μπερντέ.  Όμως γελάνε και με μας που τους ψηφίσαμε (και ας μην τους ψηφίσαμε). Δεν έχω πρόβλημα να γελάνε όλοι, φτάνει να μας πει από τώρα ο Τσίπρας σε ποιόν θα βάλει φόρους για να πληρώσει την «ανθρωπιστική κρίση» και σε ποιους θα τα δώσει. Σε γεράκους και γριούλες και σε φτωχούς φοιτητές και ανέργους ή σε φοροφυγάδες γύφτους, σε λαθρομετανάστες και σε ρεμάλια πρεζάκηδες;






Κωλοτούμπα Νο 11: Τρόικα και αυστηρό κωλοδάχτυλο.  Δηλαδή τι έγινε τώρα; Τους άλλαξε το όνομα και έκοψε τις τζάμπα διακοπές των τσογλαναρέων; Δηλαδή θα γλυτώνουν και εργατοώρες από τα ταξίδια και τα εκτός έδρας τα αφεντικά τους οι τοκογλύφοι. Θα πηγαίνουν κάθε τρεις και λίγο ο Τσίπρας και ο Μπαρουφόφσκι στις Βρυξέλες και στο Βερολίνο για οδηγίες; Ε ρε οδοιπορικά που έχουν να μας χρεώσουν οι μπινέδες.



 
Κωλοτούμπα Νο 12: Σκουριές. Τόσος αγώνας έγινε ρε Αλεξάκη. Πού είναι τα προεκλογικά τσαμπουκαλίκια; Πού είναι η φόρα των πρώτων ημερών;  Πλήρης ξεπεσμός.  «Χυσογαργάρα με έξτρα φλόκια» λέγεται αυτό που κάνατε στη σεξουαλική αργκό.  Άντε και εις ανώτερα!



Κωλοτούμπα Νο 13: Ελληνικό.  Γελάω με μερικούς ηλίθιους που αναμασούν την καραμέλα ότι ο Λάτσης χρεοκόπησε. Μακάρι να χρεοκοπούσατε κι εσείς με αυτόν τον τρόπο ρε αιώνιοι μαλάκες.  Ο Λάτσης κάνει μπίζνες χωρίς να βάζει ούτε σεντ από τα δικά του ενώ εσείς ανοίγετε καφενέδες και τυροπιτάδικα τρώγοντας και τις τελευταίες οικονομίες της μάνας σας.  Δεν υπάρχει σωτηρία. Οι νεοκομμουνιστικές κατσαρίδες με τον ΦΠΑ θα σας πιούν το αίμα μαζί με τα βαμπίρ των αγορών.






Από τον Νικωλόπουλο δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Αυτή η βρωμιάρα η λούγκρα με τα σάπια δόντια ξέρει πολύ καλά τα κόλπα γιατί έχει διδαχτεί από πολύ μικρός τα βίτσια του παπαδαριού. Τη μάνα του πουλάει για 10 ευρώ. Να μας πει πώς απόκτησε τα 55 ακίνητα που έχει. Ο Συγκαμμένος ένας βουτυρόκωλος παχύσαρκος μπέμπης ήταν και παραμένει ενώ ο Κουίκ ένας σκατόφλωρος καράφλας που άκουγε σεξ και του έτρεχαν τα σάλια.  Ο Χαϊκάλης ήταν ο γελωτοποιός και το μεγαλύτερο νούμερο της παρέας στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας και έτρωγε καρπαζιές απ’ όλους για να γελάμε οι υπόλοιποι. Και τώρα φάπες τρώει ο σαπιοκοιλιάς με την διαφορά ότι τα τσεπώνει χοντρά ενώ οι τοκογλύφοι δεν γελάνε με δαύτον αλλά με την πάρτη μας.





Και καλά όλοι αυτοί οι βαλέδες που ξέρασε ο σκουπιδοντενεκές του εφτακαμπινέδικου σοδομισμένου βρυκόλακα Μητσοτάκη. Κανείς δεν περίμενε κάτι καλύτερο από βουτυρομπεμπέδες, δημοσιοκάφρους και φτηνοθεατρίνους.  Όμως πού ήταν ο Λαφαζάνης, ο Λαπαβίτσας, ο Δραγασάκης και ο Δούκας και όλοι αυτοί οι αριστερόκαβλοι θεωρητικοί φωστήρες του ανανεωτικού κομμουνισμού; Πού ήταν οι επαναστάτες του γλυκού νερού και της μαρξιστικής ονείρωξης; Πού κρύβονταν αυτά τα φυντάνια της αριστερής παρτουζο-πλατφόρμας της «μαχητικής ανατροπής» την ώρα που έπεφταν οι υπογραφές της ντροπής και που ανανεωνόταν (σωστότερα: ολοκληρωνόταν) η αισχρή προδοσία;





 Όχι μόνο δεν παραιτήθηκαν, όχι μόνο δεν κρύφτηκαν σε καμιά σκοτεινή τρύπα να μην τους βλέπει ο ήλιος αλλά και πανηγυρίζουν ως «επιτυχία» το ότι ρούφηξαν τα χύσχια των Γερμανών κι ότι δεν έπεσε κάτω ούτε σταγόνα. Πάνε οι μαγκιές, πάνε τα  αντάρτικα καψουροτράγουδα, πάνε τα δημοψηφίσματα. Τα σκέπασε όλα ο σκληρός κοχλάζων ήχος της χυσογαργάρας.



…Δεν άκουσα;


…Πώς είπατε;


Κάτι για ψάρια μουρμουρίζει κάποιος…





«Η μετονομασία της Τρόικας σε Θεσμούς, του Μνημονίου σε Συμφωνία και των Δανειστών σε Εταίρους, όπως και όταν βαφτίζεις το κρέας ψάρι, δεν αλλάζεις την προηγούμενη κατάσταση.

Δεν αλλάζεις, βέβαια, και την ψήφο του Ελληνικού Λαού, στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015.

Ψήφισε αυτό που υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ: καταργούμε το καθεστώς της λιτότητας, που δεν αποτελεί μόνο στρατηγική της ολιγαρχίας της Γερμανίας και των άλλων δανειστριών χωρών της ΕΕ, αλλά και της ελληνικής ολιγαρχίας.

Καταργούμε τα Μνημόνια και την Τρόικα, καταργούμε όλους τους νόμους της λιτότητας.
Την επομένη των εκλογών με ένα νόμο καταργούμε την Τρόικα και τις συνέπειές της.

Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη.
Κρίμα και πάλι κρίμα.

Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση.
Πριν, όμως, προχωρήσει το κακό.
Πριν να είναι πολύ αργά, ας αντιδράσουμε.

Πριν απ΄όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, σε έκτακτες συνελεύσεις, όλων των βαθμίδων των οργανώσεων να αποφασίσουν αν δέχονται αυτήν την κατάσταση.

Μερικοί υποστηρίζουν, πως σε μια συμφωνία, πρέπει κι εσύ να υποχωρήσεις. Κατ΄αρχήν ανάμεσα σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός, όπως ακριβώς ανάμεσα στον σκλάβο και στον κατακτητή, λύση είναι μόνο η Λευτεριά.

Αλλά κι αν δεχτούμε αυτό τον παραλογισμό, ήδη οι παραχωρήσεις που έκαναν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις με την ανεργία, τη λιτότητα, τη φτώχεια, τους αυτόχειρες, ξεπερνούν κάθε όριο υποχώρησης.

Μανώλης Γλέζος, Βρυξέλλες 22-2-2015»




…Τι έγινε; Πάλι ο Γλέζος κλήθηκε να βγάλει το φίδι από την τρύπα; Πάλι στα περήφανα πορδογηρατειά ανατέθηκε η μπουγάδα;




Η ιερή αγελάδα της αριστεράς ο Μανολάκης τώρα το κατάλαβε ότι ήταν συνεργός στην αθλιότητα της συμμορίας του Τσίπρα; Ρε καριόλη Γλέζο εβδομήντα ξεκωλιασμένα χρόνια είσαι στη γαμημένη πορνοαριστερά και ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι ρόλο παίζει η τσατσά; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ρε Γλέζο, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ρε πουστόγερα γαμώ τα άσπρα σου μαλλιά που τόσα χρόνια μέσα στο βόθρο του κουραδοκομμουνισμού τρώγοντας σκατά και πίνοντας κάτουρα καθημερινά δεν κατάλαβες με ποιούς είχες να κάνεις!  ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ρε γεροντομαλάκα, που πας να μας δουλέψεις κι αποπάνω! 




ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ρε Γλέζο μάζεψε αυτούς που διαφωνούν και έχουν άποψη και ρίχτε αυτή τη γαμημένη «νέα» κυβέρνηση του αριστερο-δεξιού αίσχους ΑΠΟΨΕ. Φτιάξε κόμμα ρε μαζί με τους ξεμάντριους κι εγώ έρχομαι μαζί σου χωρίς μισθό και χωρίς δόξα, μόνο και μόνο για την πατρίδα!


Μπορείς  να το κάνεις αυτό ρε Γλέζο; Σε λίγο θα πεθάνεις ρε συφιλιάρη φαφούτη κωλόγερε και θα μπεις στο νεκροκούτι. Τι έχεις να χάσεις ρε μαλάκα; 





Όμως άμα δεν μπορείς να κάνεις ούτε αυτό, γιατί ποιος ξέρει τι έχεις υπογράψει στα κρυφά, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ, ΡΕ ΓΕΡΟ-ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ! Ψόφα και μη μας σκοτίζεις τ’ αρχίδια με συγνώμες επειδή μας γάμησες άλλη μια φορά!





Όσο για σένα ρε Μίκι-μάους Θεοδωράκη που πάντα παίζεις στα σίγουρα ρε δισεκατομμυριούχε της βρωμοαριστεράς, ρε ψωριάρη βαλέ του κατεστημένου, ρε πουτσομπουγάτσα των ΚΑΠΗ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ κι εσύ ρε ΣΟΥΡΓΕΛΟ!  Αλίμονο αν η Ελλάδα περίμενε από κάτι πουλημένα ρετάλια σαν τη μούρη σου να δώσουν λύσεις.  ΨΟΦΑ κι εσύ ρε γαμημένε μαζί με το ΚΚΕ σου και μη μας σκοτίζεις τ’ αρχίδια! Έχετε χρεοκοπήσει ρε ιεχωβάδες, ρε μισοσαπισμένα ζόμπι αλλά είστε τόσο μοχθηροί που ακόμα και με τα δύο πόδια στον τάφο πασχίζετε με ίντριγκες να κάνετε κακό στους γύρω σας και στον τόπο!



Κι εσύ ρε μαλάκα ψηφοφόρε δεν βαρέθηκες ρε πολυγαμημένε να σε ξεκωλιάζουν συνέχεια με το ίδιο παραμύθι; Από το 8918 μέχρι σήμερα πάσα σε κάνουν ρε πουτσομεζέ ο ένας στον άλλο οι χριστιανοί και οι κομμουνιστές.  Κοιτάξου στον καθρέφτη μωρή αδερφομάνα και φτύσου εκατό φορές,  σκατοκωλόμπα!  Τράβα και μια μαλακία μετά για να καταλάβεις ποιος είσαι και τι έκανες! Κι εσύ ηλίθιο γύναιο, γαμώ το σκυλί σου που νομίζεις ότι έχεις δικαιώματα, κάνε ότι κάνει η γιαπωνέζα. Γλύψε!  




Χαίρομαι αφάνταστα που η αριστερή ληστοσυμμορία καίγεται αυτή την στιγμή σαν χάρτινος δράκος μαζί με τα απολειφάδια του χοντρο-Συγκαμμένου.  Τόσα χρόνια η ψευτο-αριστερά παραμύθιαζε με υποσχέσεις σοσιαλιστικών παραδείσων και παραπονιόταν ότι δεν της είχε δοθεί η ευκαιρία.  Φάτε τώρα άφθονο ΣΚΑΤΟ ρε μαρξιστές, μαοϊστές, τροτσκιστές, λενινιστές και αυνανιστές του ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΚΩΛΟΥ ! Λαμπαδιάστε ρε ψευταράδες και τεμπελχανάδες του κωλομπαρεμένου συνδικαλισμού!  Ρουφήξτε με όλη σας την δύναμη τις ψωλάρες των καπιτα-ληστών Ευρωπαίων ! Αρμέξτε τις πουτσάρες των διεθνών τοκογλύφων!  Το σκληρό πορνό πλέον θα αποκαλείται ΣΥΡΙΖΕΛΟ-ΠΑΡΤΟΥΖΑ!




Βέβαια η βρωμιά έχει πολλές όψεις.  Η μία είναι η δραστηριότητα που έχει αναλάβει ο άλλος Θεοδωράκης (ο πράκτωρ). Συναντήσεις με ευρωπαϊκούς αξιωματούχους, συσκέψεις με γραφειοκράτες περιωπής, αλλαξοκωλίκια περίεργα, δηλώσεις από διακεκριμένους υπηρέτες των τοκογλύφων υπέρ του και ένα τουπέ πολιτικάντη που δεν έχει ούτε ο μούσκαρος ο Πάγκαλος.  Είναι πασιφανές ότι αυτό το κολοβό φιδάκι που κάποιοι ανέτρεφαν εδώ και χρόνια και κάποιοι άλλοι (πανηλίθιοι και πανηλίθιες) έστειλαν με την ψήφο τους στη βουλή εξελίσσεται σε επικίνδυνο και άκρως δηλητηριώδες για την ελευθερία ερπετό. 

   


Αυτός ο χαμογελαστός υπαλληλίσκος της σκατοφεουδαρχίας, αυτή η ψευδίζουσα ποντικονυφίτσα, αυτό το μαρσιποφόρο κουραδάκι της νέας τάξης έχει οριοθετήσει ήδη το ρόλο του. Θα είναι το δεκανίκι όσων βάλλουν εναντίον του ελληνισμού και του έθνους καθώς και των κυβερνήσεων που τους εκπροσωπούν. Θα είναι ο μπαλαντέρ για όλες τις πολιτικές βρωμιές (π.χ. η ρεζέρβα για να μην καούν οριστικά οι πολύτιμοι για το σύστημα ΑΝΕΛ). Θα είναι ο ύπουλος αντίπαλος σε οποιαδήποτε υγιή εθνική κίνηση εμφανιστεί στον πολιτικό χώρο.  Πρόκειται μακράν για το πιο σιχαμερό και δυσώδες πολιτικό τσερλοκούραδο των τελευταίων χρόνων.



Μία άλλη όψη της βρωμιάς είναι το να εστιάζει κανείς στους κακούς Γερμανούς όπως κάνει ο κουτοπόνηρος μάγος-οφιοκυνηγός Ζουρλάρις (της φυλής των χατζη-γιδο-νεοελληνο-ταρτάρων). Αυτός είναι ο εύκολος δρόμος. Ο δύσκολος είναι να ρίξει κάποιος φως στο απεχθές έργο του βαθέος κράτους (και του παρακράτους του) όπως αυτό δρα και συνωμοτεί εναντίον του έθνους και των γενεών του.







Πάνω από πέντε χρόνια σκληρής λιτότητας, φόρων και ύφεσης και δεν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτό το μπουρδελοκράτος. Εμείς θέλουμε αλλαγές, τα Ευρωπέη θέλουν αλλαγές, αλλά δεν προχωράει τίποτα. Γιατί άραγε; Μήπως πίσω από τους αναλώσιμους πολιτικάντηδες υπάρχει ένα αόρατο ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ που έχει περιχαρακωθεί στα κεκτημένα του και αρνιέται τα εγκαταλείψει ακόμα και εάν αυτό θα σημάνει την καταστροφή της χώρας; Μήπως οι παλαιοί κοτζαμπάσηδες έχουν τον δικό τους πόλεμο εναντίον των νέων ευρωκοτζαμπάσηδων;  Πού είναι οι τρεις λερναίες ύδρες: ορθοδοξία - μασονία – φεουδαρχία στο γελοίο λογύδριο του Ζουρλού; Πού είναι οι εχθροί του έθνους στην μπαγιατεμένη ρητορική του;




Δεν μπορώ παρά να του αφιερώσω ένα ποίημα:

75 χρονών γομάρι,
ρε τουρκόσπορε Ζουράρι,
κάνε στην πάρτη σου μια χάρη,
αυτοκτόνα ρε παπάρη!
Η Ελλάδα θα ζει και θα σαλπάρει
χωρίς εσένα ρε ξυνισμένο κάρι,
ρε χατζηαβάτη από το Βαρδάρη.
Ψόφα τώρα, μωρή μαϊμού απ’ το παζάρι,
ψόφα ρε φτηνό τομάρι, 
ρε χριστιανολεκέ λυσσάρη
ρε γερο-κατρουλιάρη.
Οι 2 συμμορίες σου μας έχουν καταγδάρει
Μας γάμησαν ξανά, μπας και το πήρες χαμπάρι;
Όμως ξέχασα, εσύ πουλάς ληγμένο πατριωτισμό ρε σκουπιδιάρη. 
Τίναξε λοιπόν τα πέταλά ρε μπαζοξεκωλιάρη,
και θα’ρθω να χέσω και στον τάφο σου ρε απατεώνα, ρε ψωριάρη!
Τ’ ορκίζομαι, στης μπαρμπουτιέρας το φθαρμένο ζάρι…



Ο σκατουλάκος των ΑΝΕΛ πέτυχε το σχεδιασμένο και διατεταγμένο: Να τον χειροκροτήσει το κάθαρμα ο Βενιζέλος για το ασυνάρτητο γερμανοφοβικό copy-paste της κακιάς ώρας που είχε κάνει.  Αυτό είναι εθνική ενότητα.  Για την ταμπακιέρα ούτε κουβέντα.  Αυτός ο χριστιανοκομμουνιστής πατομπούκαλος ποντικίσκος που ισοπέδωσε δύο χιλιάδες χρόνια σφαγών και γενοκτονιών σε βάρος των Ελλήνων με το παραληρηματικό ποτ-πουρί της ηλιθιότητας είχε στόχο να αθωώσει την εβραιοχριστιανική συμμορία και εκείνους που κρύβονται πίσω της για όλα τους τα εγκλήματα.



…Έχεις τα αρχίδια ρε γερο-ξεκούτη -που το παίζεις γκόμενος στις φοιτήτριες- να πεις δυο κουβέντες με ουσία; 

…Τολμάς να σταθείς όρθιος ρε βυζαντινέ σκύφτουλα;

…Έχεις το θάρρος ρε διδακτορικό μηδενικό να πεις μία (1) φορά την αλήθεια;  



Για πες μας:

…Ο Γερμανός φταίει για το ότι οι Έλληνες πολιτικάντηδες (ειδικά η φρυδάτη αδερφάρα, η θεία του σημερινού Καραμπουχέσα) δεν διεκδίκησαν ποτέ τις πολεμικές αποζημιώσεις που δικαιούταν η χώρα;

…Ο Γερμανός φταίει για τις μίζες στα εξοπλιστικά;

…Ο Γερμανός φταίει που τα παντελόνιαζαν όλοι από την Ζήμενς;

…Ο Γερμανός φταίει για το ότι ο μαφιόζος πράκτορας της Στάζι ο Κόκκαλης παρίστανε τον επιχειρηματία με λεφτά του δημοσίου;

…Ο Γερμανός φταίει που η ΕΡΤ χρυσοπλήρωνε τον ρουφιανάκο του Μπόμπολα τον Θεοδωράκη να προβάλλει βλακείες;

…Ο Γερμανός φταίει που ο Ευαγγελισμός διέθετε 54 κηπουρούς χωρίς να έχει κήπο;

…Ο Γερμανός φταίει που εκείνη η κωλόγρια υποθηκοφύλακας στην Μακεδονία δεν είχε αποδώσει ένα παράβολο σε είκοσι χρόνια αλλά τα τσέπωνε;

…Ο Γερμανός φταίει που στη Ζάκυνθο οι τυφλοί οδηγούσαν ταξί;

…Ο Γερμανός φταίει για την χριστιανοραγιάδικη νοοτροπία του κλεφταράκου που έχουν τα περισσότερα ζώα που ζουν σε αυτόν τον ιερό τόπο;





Πριν, επί σκατίγερου Αντρέα, έφταιγε ο Αμερικάνος. Τώρα φταίει ο Γερμανός.  Πάντα φταίει κάποιος που είναι μακριά και που δεν μπορείς όχι να τον αγγίξεις αλλά ούτε αέρα στ’ αρχίδια να του κάνεις. Αυτά τα μουνιά που ζούνε στον σβέρκο μας, οι κοτζαμπάσηδες, οι παπάδες και οι μασόνοι και που αποτελούν το βαθύ κράτος δεν φταίνε ποτέ δηλαδή;  Ο ψωλίτης δεν έχει μερίδιο ευθύνης που έχει σταυρώσει τα χέρια αλλά πάει κάθε τόσο και ψηφίζει τους κλητήρες της βρωμο-ελίτ;

…Μίλα μωρή εβραιοπετούγια Ζουράρι!

…Ξέρνα την γαμημένη αλήθεια, ρε λιγδιάρη!




Αγαπητοί θα σας απογοητεύσω άλλη μια φορά. Είναι όλο στημένο το ποκεράκι του αιώνιου χρέους. Τόσο θράσος έναντι των τοκογλύφων τις πρώτες μέρες με μόνο το 18% του πληθυσμού να τους υποστηρίζει (ίσως τους δίνω και πολύ), δεν νοείται.  Λυπάμαι αλλά σιχαίνομαι την ελπίδα ειδικά όταν προέρχεται από πρώην (;) στελέχη του ΚΚΕ και έχω σοβαρό λόγο γι αυτό.  Όποιοι και να λένε οι ΣΥΡΙΖΕΛ πως είναι οι σκοποί τους, η αλήθεια είναι ότι είχαν ξεκινήσει λάθος την διαπραγμάτευση από την αρχή και το είχαν κάνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ. Εάν ήθελαν όντως να διαπραγματευτούν θα έπρεπε να προφυλακίσουν όλους αυτούς που υπερχρέωσαν την χώρα και που υπέγραψαν τα μνημόνια (Μητσοτάκηδες, Σημίτες, Καραμανλήδες, Παπανδρέου, Παπαδήμους, μαζί με Νικωλόπουλους, Παυλόπουλους και λοιπούς πούστηδες), και μετά να απαιτήσουν επανεξέταση του χρέους ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ και ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΟΥ. Αυτό θα σήμαινε στάση πληρωμών, παγκόσμια χρηματιστηριακή κρίση, ενδεχομένως και παγκόσμιο πόλεμο.



Εμένα κανένα από τα παραπάνω δεν θα με χάλαγε στο ελάχιστο.  Έτσι κι αλλιώς εκεί πηγαίνουμε. Οι «φιλήσυχοι» ψηφοφόροι αυτής της κουρελοδημοκρατίας ούτε να το ακούν δεν θέλουν κάτι τέτοιο.  Ποιος άραγε έχει δίκιο; Οι εξαρτημένες πουτανίτσες των τοκογλύφων που περιμένουν μοιρολατρικά τον θάνατο ή εκείνοι που λένε «ελάτε να τα πάρετε, αν μπορείτε ρε γαμιόλες»;  Δεν έχετε παρά να περιμένετε την νεκροψία για να μάθετε, αλλά τότε θα είναι αργά.



Ο θάνατος και η καταστροφή είναι σίγουρα στοιχήματα. Κοιτάξτε τι γίνεται γύρω σας στη Λιβύη, στην Συρία, στο Ιράκ, στην Ουκρανία.  Από το Πακιστάν ως την Νιγηρία ο κόσμος αλληλοσφαγιάζεται χωρίς καν να ξέρει τον λόγο. Ούτε και πρόκειται να του τον πουν όπως δεν του τον είπαν στους δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους. 



Η στιγμή που η πλάστιγγα της ιστορίας ισορροπεί έτοιμη να γείρει προς οποιαδήποτε πλευρά είναι τώρα. Τώρα πρέπει να γίνει η κίνηση και να βγουν στη σέντρα οι υπεύθυνοι της οικονομικής κρίσης. Τώρα πρέπει να οδηγηθούν στα κάτεργα οι τραπεζίτες και οι πολιτικάντηδες και να ανοίξουν οι λογαριασμοί τους να δούμε από ποιους τα παίρνουν.  Τώρα θα πρέπει να αποκαλυφθούν οι αιώνιοι συνωμότες και πέσει πάνω τους όλη η δίκαιη οργή των πληθυσμών που γενοκτονήθηκαν για να προωθηθούν τα σχέδια μιας διεθνούς εγκληματικής συμμορίας.







Μια ομάδα αποφασισμένων πατριωτών μπορεί να κάνει φύλλο-φτερό σχέδια και προετοιμασίες αιώνων.  Οποιαδήποτε άλλη τακτική θα μας κάνει να χάσουμε το δίκιο μας.  Ανατροπές δεν γίνονται με απατεώνες πολιτικάντηδες ενταγμένους σε θρησκευτικές σέχτες ούτε με σκατάδες σοσιαλ-μασόνους. Η ανεξαρτησία θέλει ανθρώπους με ΑΡΧΙΔΙΑ. Η απόφαση «ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΩΡΑ» απαιτεί χαλύβδινους χαρακτήρες και απρόβλεπτους ηγέτες.  Υπάρχουν γύρω σας. Φτάνει να ανοίξετε τα γκαβά σας και να τους αντικρίσετε.



Η μοιρολατρία και ο ραγιαδισμός κάνουν θραύση: «Θα μας διαλύσουν αν τολμήσουμε να ζητήσουμε επανεξέταση του χρέους», λένε οι αντίλαλοι της μασονικής προπαγάνδας των ΜΜΕ. Τι να μας διαλύσουν ρε ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ που μας έχουν ήδη ισοπεδώσει και μας πατάνε με τις μπουλντόζες. Νομίζετε ότι τις συντάξεις θα τις παίρνετε για πολύ ακόμα; Το ασφαλιστικό έχει τιναχτεί στον αέρα. Ακόμα και αν αυτές οι λέρες που ανέλαβαν να ρίξουν το καράβι στα βράχια απολύσουν όλους τους δημόσιους υπάλληλους αυτή την στιγμή, το μόνο που θα πετύχουν θα είναι να κηρύξουν στάση πληρωμών άμεσα γιατί οι Δ.Υ. είναι οι μόνοι που πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές.  Όμως πρώτα θα σας ενοποιήσουν τα ταμεία για να χαθούν τα ίχνη και μετά θα τα τινάξουν όλα στον αέρα.




Πριν δυό εβδομάδες είχα ένα εικοσάλεπτο κενό ανάμεσα σε δύο επαγγελματικές συναντήσεις και για να μη γυρνάω άσκοπα μπήκα σε μια από τις αυτές τις αλυσίδες από τις οποίες δεν αγοράζω ποτέ βιβλία, απλά για να χαζέψω. Όπως πάντα, έπεσα πάνω στην περίπτωση: Δύο γύφτοι (ή γιούφτοι ή τσιγγάνοι ή αθίγγανοι ή Ρομά ή σκατόγυφτοι ή όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε - στο παρόν ιστολόγιο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις λέξεις) και μια γύφτισσα ηλικίας 25-30 χρονών τσακώνονταν με το προσωπικό του καταστήματος (τους σκλάβους με τα πορτοκαλί μπλουζάκια και τα 480 ευρώ τον μήνα). Ο πιο εριστικός από τους γύφτους ακούστηκε να λέει: «…Έχω δικαιώματά ρε!».  Με έπιασαν τα γέλια.



Το θέμα ήταν το εξής: αυτοί οι τρεις μαυριδεροί εκπρόσωποι του παρασιτικού τομέα της χώρας, αυτά τα ξεροψημένα ελληνόπουλα, είχαν έρθει να πάρουν έναν ΔΩΡΕΑΝ φορητό υπολογιστή από αυτούς που δεν πρόλαβε να μοιράσει ο ψυχο-Σαμαράς και τους μοιράζει ο Τσίπρας. Εκ των πραγμάτων τους έλλειπε κάποιο ασήμαντο δικαιολογητικό που λέγεται …ΑΦΜ !!! 



Διηγιόμουν το περιστατικό σε έναν Αμερικάνο φίλο μου και μου λέει: «Είναι καλά από μυαλό η κυβέρνησή σας; Αντί να μοιράσει ελληνικά προϊόντα να δουλέψουν οι ντόπιοι μοιράζει κινέζικα κομπιούτερ;»
«Κάτσε ρε φίλε», του λέω, «Ο γύφτος δεν έχει δικαίωμα στο facebook και στο chat; Είδες που γίνεσαι ρατσιστής και μετά μου λες ότι οι συμπατριώτες μου ψηφίζουν  Χρυσή Ψωλή;» Κόκαλο το Αμερικανάκι.




Σταγόνα στον ωκεανό είναι αυτό θα πει κάποιος.  Λάθος. Αυτό που συμβαίνει είναι ο κανόνας. Δεν είναι σταγόνα, είναι ο ίδιος ο ωκεανός και η λογική του.  Ζούμε σε μια εποχή δικαιωμάτων. Τα καθήκοντα έχουν καταργηθεί… Ή μάλλον οι νομοταγείς έχουν μόνο καθήκοντα και οι παράνομοι και οι λαθραίοι μόνο δικαιώματα. Είναι οφθαλμοφανές εδώ και πολύ καιρό ότι η χώρα πάει κατά διαόλου (κατά Ισραήλ μεριά).  Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι ο μεταλλαγμένος ραγιαδο-υπάλληλος που αποτελεί τον μέσο πολίτη τα έχει φτύσει από τις φάπες και δεν ξέρει πού να στραφεί για βοήθεια.



Δεν υπάρχει σωτηρία, σκλαβάκια μου. Δεν υπάρχει τέλος στον πόνο για τους μαζόχες.  Η χώρα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ελάχιστοι το έχουν καταλάβει. Μετά την ψυχολογική, την οικονομική, την δυσφημιστική, την διατροφική και την μεταναστευτική επίθεση που δέχεται η χώρα, τώρα προστέθηκε και η βιολογική επίθεση.







Αυτό που γίνεται φέτος με τις γρίπες στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο.  Όλος ο πληθυσμός είναι άρρωστος και οι ψεύτες πολιτικάντηδες επιμένουν με τα ψεύτικα εμβόλια. Έχω δει πολύ βαρύτερους χειμώνες αλλά σε όλη μου τη ζωή ποτέ δεν είδα τόσο πολύ κόσμο άρρωστο την ίδια στιγμή. Πριν καλά-καλά αναρρώσει κάποιος από την μια γρίπη του σκάει καινούργια. Άνθρωποι που σπάνια αρρώσταιναν, φέτος πηγαινοέρχονται στους γιατρούς.  Μπαίνεις σε μαζικό μέσο μεταφοράς και όλος ο κόσμος βήχει. Οι ιοί δεν προλαβαίνουν να μεταλλαχθούν τόσο γρήγορα. Μήπως παίζει κάτι άλλο; Και γιατί συμβαίνει μόνο σε μας; Έγραφα το 2013 για την μάστιγα εξ ουρανού: «Η διεύθυνση του ασύλου έχει την ευχέρεια να επιλέγει το ανάλογο «φάρμακο» και την δοσολογία για τον αντίστοιχο «ασθενή». Έχω την εντύπωση ότι οι ανώνυμοι ψεκαστές μας ψεκάζουν με όλο το πακέτο των αρρωστιών που έχουν διαθέσιμο. Και πάλι θα δείξει η νεκροψία.



Επειδή μου την σπάει να προσπαθώ να ανιχνεύσω συνωμοσία σε τομείς όπως η επιδημιολογία, για τους οποίους τα επιστημονικά στοιχεία είναι εμπιστευτικά και προσβάσιμα μόνο σε μια κάστα «ειδικών», θα μείνω στο γνώριμο σε μένα ιστορικό τουρλουμπούκι.  Για να κατανοήσουμε καλύτερα αυτά που συνέβησαν χθες και αυτά που συμβαίνουν σήμερα, αλλά και για να προβλέψουμε με μεγάλη ακρίβεια αυτά που θα συμβούν αύριο όχι μόνο στη χώρα μας μα και στον κόσμο ολόκληρο, αρκεί να ανοίξουμε το μεγάλο βιβλίο της Αλήθειας και του Ψέματος στην κατάλληλη σελίδα.






Η σελίδα αυτή είναι ο Απρίλιος του 8982 (βαρβαρικόν έτος 1982).  Στο νότιο ημισφαίριο του πλανήτη 500 χιλιόμετρα από τις ακτές της Παταγονίας, δηλαδή στου διαόλου το τυρί, ξεσπάει ο σημαντικότερος  πόλεμος των τελευταίων πενήντα χρόνων.  Σε αυτή την νότια άκρη του κόσμου βρισκόταν μια παλιά και ζημιογόνος αγγλική κτήση την οποία η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση Θάτσερ στο πλαίσιο των περικοπών του προϋπολογισμού σκεφτόταν να την ξεφορτωθεί παραχωρώντας την στην Αργεντινή. 




Για κάποιους λόγους που είναι ακόμα κρυμμένοι στα μυστικά αρχεία της πάλαι ποτέ «Μεγάλης» Βρετανίας, οι Άγγλοι αρνούνται τελικά την παραχώρηση και διακόπτουν τις διαπραγματεύσεις το β.ε. 1981. Μετά από ένα χρόνο, ο κόσμος μαθαίνει από τις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες ότι υπάρχουν κάτι νησιά που λέγονται Φώκλαντ ή Islas Malvinas και τα οποία κατέλαβε η Αργεντινή ενώ η Αγγλία στέλνει έναν στόλο από 127 πλοία και πλήθος αεροπλάνα και ελικόπτερα για να τα ανακαταλάβει.



Τι συνέβη άραγε και ένας νησιώτικος βοσκότοπος με 2.932 κατοίκους και καμιά πενηνταριά χιλιάδες γιδοπρόβατα που βρισκόταν για αιώνες στα αζήτητα έφτασε να γίνει πεδίο σύγκρουσης στα καλά καθούμενα;  Η υπόθεση δεν είναι καθόλου απλή και διαθέτει τρεις πτυχές: μια στρατιωτική, μια πολιτική και μια οικονομική.





Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου η παλαιού τύπου ένοπλη επέμβαση για την στήριξη της αποικιοκρατίας έχει σαρωθεί στα πεδία των μαχών στην Ν.Α. Ασία (Βιετνάμ, Καμπότζη, Λάος). Ένα νέο ρεύμα ένοπλης αντίστασης στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό φουντώνει σε Κ. Αμερική (Νικαράγουα, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα) και Αφρική (Υεμένη, Αιθιοπία, Αγκόλα) και δείχνει να συγκεντρώνει τις συμπάθειες όλου του κόσμου.  Οι χούντες της Ελλάδας και της Ισπανίας αποτελούν παρελθόν ενώ εκείνη της Βραζιλίας έχει πέσει από το ‘80. Η Ευρώπη από άκρη σε άκρη κυβερνιέται από ρεμάλια σοσια-ληστές και συνδικαλοπατέρες καθώς οι λαοί κοιμούνται όρθιοι.



Το στρατοβιομηχανικό καρτέλ των ΗΠΑ που έχει αναδιπλωθεί προσωρινά μετά την παγκόσμια κατακραυγή για τις ανθρώπινες απώλειες, στην ουσία επανεπενδύει τα κέρδη του και ψάχνει για ένα νέο, πιο ύπουλο δόγμα επέμβασης. Το παλαιό δόγμα που ήθελε τις χώρες με οικονομικό ενδιαφέρον να κυβερνώνται με επεμβάσεις των κανονιοφόρων ή έστω με αμερικανοκίνητες χούντες, συνταξιοδοτείται.  Μια και οι λαοί ζητούν περισσότερη και καλύτερη «δημοκρατία» (που ανάθεμα κι αν ξέρουν τι σημαίνει), το σύστημα τους την παραχωρεί (για λίγο) και μαζί τους κάνει δώρο μια καλοπέραση που όμως δεν βασίζεται τόσο σε παραγωγική δραστηριότητα όσο σε τοκογλυφικά δάνεια.



Η πατέντα έχει βρεθεί και είναι έτοιμη για εφαρμογή.  Με τα χρηματιστήρια και την άνευ όρων υπερχρέωση οι μάζες θα κουμαντάρονται καλύτερα και το μόνο που χρειάζεται είναι η μετατροπή του παρασιτικού χρηματοοικονομικού τομέα σε βαριά βιομηχανία. Οι αποβιομηχανοποιημένες ΗΠΑ και Αγγλία που υποφέρουν από την επέλαση του Γιαπωνέζου αποτελούν τις ζώνες εφαρμογής του πειράματος.  Δύο κυβερνήσεις της «νέας εποχής» που έχει ανατείλει (Ρέιγκαν και Θάτσερ) είναι έτοιμες να εφαρμόσουν την πολιτική που δήθεν παραγγέλνει μια συμμορία οικονομολόγων από το Σικάγο αλλά στην ουσία είναι οι αποφάσεις της ίδιας της παγκόσμιας ελίτ. Ο οικονομικός νεοφιλευθερισμός (ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτικό φιλελευθερισμό) εμφανίζεται ως το σύστημα που μπορεί να δώσει λύσεις σε όλα περικόπτοντας τις «σπατάλες».  Ο σκοπός του είναι να ελαφρύνει κι άλλο την φορολογία για τους ζάπλουτους και τους κατέχοντες ενώ οι «σπατάλες» που θα περικοπούν είναι η κοινωνική πρόνοια, η περίθαλψη, η ασφάλιση και τα μεροκάματα. Όπως κάθε νέο προϊόν αυτό το νεοταξίτικο κατασκεύασμα για καθιερωθεί ως οικονομική θρησκεία χρειάζεται θαύματα.   



Έτσι νομίζετε ότι του κάβλωσε του Βιόλα ένα πρωί να κάνει ντου στα υπό αγγλική κατοχή Φώκλαντ; Κανείς στρατηγάκος-πρακτοράκος των ΗΠΑ δεν κάνει του κεφαλιού του. Ο Βιόλα και η συμμορία του που είχαν «διαδεχθεί» τον Βιντέλα είχαν πάρει πράσινο φως από το αρχηγείο της CIA στο Λάνγκλεϊ και εκτελούσαν συγκεκριμένο σχέδιο.  Αυτός που τους έβαλε στο τρόκολο, τους είχε υποσχεθεί ότι ο συνταξιούχος εγγλέζικος λέων δεν θα κουνιόταν καθόλου άμα του έριχναν έναν πούτσο.





Οι Αργεντίνοι βέβαια μπορεί να κλωτσάνε ωραία το τόπι και να βγάζουν ταλαντούχους τσόγλανους σαν τον Μαρδόνιο (Maradona), αλλά δεν φημίζονται ούτε για τις ιστορικές ούτε για τις πολιτικές τους γνώσεις. Ιδέα δεν είχαν για το τι σημαίνει «αγγλική νοοτροπία» ή για το τι δυνάμεις μπορεί να κινητοποιήσει το λίκνο της σύγχρονης μασονίας για να προστατέψει τα λεφτά του.  Πολύ περισσότερο μεσάνυχτα είχαν κι αυτοί και ο υπόλοιπος κόσμος για το τι ετοίμαζε η Νέα Τάξη που είχε κληρονομήσει τα λεφτά και την τεχνογνωσία της Παλαιάς. 



Όμως ακόμα και με απόλυτα στρατιωτικούς όρους να το δει κανείς, μια μικρή χώρα δεν επιτίθεται σε μια πυρηνική δύναμη, άσχετα αν έχει δίκιο ή άδικο.  Η αργεντίνικη χούντα πρέπει να πιέστηκε πολύ από τους σπόνσορές της για να πάρει μια τόσο ολέθρια και αντεθνική απόφαση. Αν η περίπτωση σας θυμίζει λίγο αυτό που έγινε στην Κύπρο με τον Ιωαννίδη, στο Κουβέιτ με τον Σαντάμ και στην Γεωργία με τον Σαακασβίλι, είναι γιατί οι υποκινητές παραμένουν οι ίδιοι και δεν έχουν καν κουραστεί να φτιάξουν καινούργια σχέδια.  



Το θαύμα που χρειαζόταν ο νεοφιλευθερισμός για να επιβληθεί είχε έρθει. Η Αγγλία στέλνει την αφρόκρεμα των στρατιωτικών μονάδων της σε μια πανάκριβη υπερπόντια εκστρατεία την οποία πρέπει να φέρει σε πέρας πάση θυσία γιατί τα στοιχήματα είναι υπέρογκα. Υποβρύχια εξοπλισμένα με πυρηνικά διατάσσονται να πλεύσουν προς τα Φώκλαντ. 



Η συνέχεια είναι το ξεβράκωμα όλων των σύγχρονων στρατιωτικών τακτικών, της εξοπλιστικής παπαρολογίας, όσο και της «ιερότητας» των χρημάτων που ξοδεύονται για αγορά στρατιωτικής τεχνολογίας.  Έχοντας τεχνολογική υπεροπλία και τις πλάτες των ΗΠΑ το εγγλέζικο μουσκαρόσκυλο ορμάει στον αργεντίνο κοπρίτη για να τον κάνει μια χαψιά.  Εκεί όμως σκοντάφτει σε μια παράμετρο που λέγεται…. Εξοσέτ. Ενώ όλα τα μέτρα ηλεκτρονικού πολέμου λειτουργούν άψογα και οι Άγγλοι πάνε για σαρωτική νίκη, τα βλήματα που είναι φτιαγμένα στην Γαλλία δεν υπακούουν στις εντολές των Βρετανών.  (Μήπως θυμάται κανείς τα ελληνικά Φάντομ το ’74 που είχαν τυφλωθεί;) 



Επειδή οι αγγλικές δυνάμεις είναι πολύ μακριά από τις αγγλικές ακτές και επειδή ο νόμος του Μέρφι είναι αμείλικτος αν αρχίσει να λειτουργεί σε βάρος σου, η Θάτσερ επισκέπτεται άρον-άρον τον βρωμοσοσιαληστή Μιτεράν.  Εκείνος ο μπινές σε βάρος των συμφερόντων της χώρας του (ποιος ξέρει τι του έταξαν ή με τι τον απείλησαν) παραδίδει στην Σιδηρά Κυρία τους κωδικούς αφοπλισμού των αργεντίνικων βλημάτων. Το διαγραφόμενο φιάσκο των Βρετανών και μαζί του αυτό του νεοφιλελευθερισμού μετατρέπονται ως δια σοσιαλιστικής μαγείας σε ΘΡΙΑΜΒΟ!  Οι Άγγλοι επικρατούν με λογικές απώλειες και η χώρα ολόκληρη σημαιοστολίζεται και πανηγυρίζει. Τι άραγε πανηγυρίζει; Την κοστοβόρο ανακατάληψη μιας κτήσης που δεν ήθελε πια να έχει; Την αρχή του τέλους του κοινωνικού κράτους; Το ότι δεν αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικές κεφαλές;





Μια ξεπεσμένη αυτοκρατορία που δεν μπορεί να κερδίσει ένα μουντιάλ στο κλωτσόσφαιρο από το 1966 (!) τώρα παραληρεί από εθνικό ενθουσιασμό.  Μόλις όμως οι γιορτές τελειώνουν και οι πανευτυχείς πανύβλακες Βρετανοί επιστρέφουν στην πεζή καθημερινότητα, έρχεται η δημοσιονομική τιμωρία για τους κάτω και οι απαλλαγές για τους πάνω. Φόροι στην μεσαία τάξη και απολύσεις στους φτωχούς, με παράλληλη μείωση εισφορών στις επιχειρήσεις και φοροελαφρύνσεις στους μεγαλοκαρχαρίες,




Το τσιτάτο της μπακαλόγατας Θάτσερ όταν ξεκινάει η περίφημη απεργία των ανθρακωρύχων τα λέει όλα: «Χρειάστηκε να πολεμήσουμε τον εξωτερικό εχθρό στα Φώκλαντ. Όμως πρέπει πάντα να έχουμε τον νου μας στον εσωτερικό εχθρό που είναι πιο δύσκολο να πολεμήσεις και ο οποίος είναι πιο επικίνδυνος για τις ελευθερίες».  


Η πολλές φορές ταπεινωμένη από τους μεσοαστούς συμπλεγματική μπακαλοχεσόλα, επιστρέφει με μίσος το μπαλάκι στην τάξη που την γέννησε. Φορτώνει τα αγγλικά ΜΑΤ με εξοπλισμό και δικαστική προστασία και τα αμολάει να τσακίσουν όποιον διεκδικεί οτιδήποτε που να βλάπτει την άρχουσα τάξη και τον τραπεζικό λογαριασμό της βασίλισσας. Το πιο σκληρό εργατικό συνδικάτο του κόσμου και οι τραγιασκάκηδες του Σκάργκιλ γονατίζουν μπροστά στις ανώτερες δυνάμεις που επιστρατεύουν εναντίον τους η φεουδαρχία και οι τραπεζίτες.






Στην Αγγλία εκτός από τον IRA κανείς άλλος δεν αντιστέκεται στην νικήτρια πρωθυπουργό του πολέμου των Φώκλαντ. Ώσπου να καταλάβουν τα αγγλάκια τι έχει συμβεί, ο νεοφιλελευθερισμός έχει πατήσει γερά στο υποσυνείδητο και με την ακατάσχετη διαφήμιση που του κάνουν οι ψωροφυλλάδες και τα βρωμοκάναλα έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.  Στις ΗΠΑ ο αποτυχημένος ηθοποιός Ρέιγκαν με τον Φρήντμαν ως σύμβουλο δίνει τις μεγαλύτερες ελαφρύνσεις που έχουν δοθεί ποτέ στην ολιγαρχία ενώ ταυτόχρονα σκορπάει τους φόρους των υπολοίπων πολιτών σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς στο …διάστημα.





Ο πόλεμος των Φώκλαντ δεν ήταν ένας πόλεμος που αφορούσε ένα ασήμαντο σύμπλεγμα νησιών.  Ήταν μια προσχεδιασμένη επιχείρηση που είχε στόχο να επηρεάσει όλη την ανθρωπότητα. Ήταν η κρίσιμη μάχη για την επικράτηση του νεοφιλελευθερισμού.  Όμως δεν είχε να κάνει μόνο με οικονομικά ιδεολογήματα. Ήταν η πρόβα για ένα νέο είδος στρατιωτικής και τραπεζικής επέμβασης, ήταν η εκ νέου είσοδος της Ν.Τ.Π. σε επιθετική φάση. Η νέο-αποικιοκρατία και η νέο-τρομοκρατία ξεκίνησαν από τα αυτά τα καταραμένα νησιά.




Παρατηρήστε την κλιμάκωση των «προκλήσεων» ανά δεκαετία:

1982 : Φώκλαντ.

1990 : Κουβέιτ.

2001 : Δίδυμοι Πύργοι. 




Η Αργεντινή ήταν η πρώτη χώρα που μπήκε υπό οικονομική και τραπεζική κατοχή μετά τα Φώκλαντ και παραμένει ακόμα δέσμια των «δανειστών».  Με το Ιράκ και το Αφγανιστάν οι τοκογλύφοι ήταν περισσότερο ωμοί και ανένδοτοι. Πραγματικά γκόλεμ διψασμένα για αίμα. Η οικονομική και η τραπεζική κατοχή δεν αρκούσαν. Οι πόλεις έπρεπε να σβήσουν από τον χάρτη και οι πληθυσμοί έπρεπε να υποστούν συστηματική γενοκτονία αφού δεν εντάσσονταν στην νέα σχεδίαση του κόσμου.


  


Το νέο δόγμα στρατιωτικής επέμβασης καλυμμένης με ανθρωπιστικές δικαιολογίες που αιματοκύλισε τον πλανήτη και αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των δολοφονούμενων αμάχων χρησίμευσε ως προκάλυμμα.  Την ίδια στιγμή που κάποιες χώρες ισοπεδώνονταν κυριολεκτικά από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ οι υπόλοιπες καταληστεύονταν από συμμορίες πολιτικάντηδων, μεγαλοαπατεώνων και τραπεζιτών του κώλου. Η καταστροφή των υποδομών στην Γιουγκοσλαβία με βόμβες ουρανίου και η υπερχρέωση της Ελλάδας με κομπίνες πετύχαιναν τον ίδιο στόχο αλλά με διαφορετικά μέσα.




Η κατάσταση είναι σιχαμερή. Γύρω-γύρω βομβαρδισμοί, φωτιές, πείνα, προσφυγιά, αποκεφαλισμοί, ακρωτηριασμένα παιδιά, κι εμείς στο κέντρο με ένα φρέντο στο χέρι και ένα κινητό στο άλλο να γκρινιάζουμε ότι θα μας λείψουν τα ξενύχτια στην Ίο, στην Μύκονο και στην Σαντορίνη. Ανάθεμα κι αν έχει καταλάβει κανένας τι έρχεται.




Κι από τα τηλεχυσοπαράθυρα της φτηνής προπαγάνδας τα εδώ νεοφιλελεύθερα σκουπίδια να μας απειλούν ότι θα θα γίνουμε Β. Κορέα, ότι θα γυρίσουμε 50 χρόνια πίσω.



Έ λοιπόν ας γυρίσουμε 50 χρόνια πίσω. Μια χαρά είμαστε τότε. Αν είναι να γυρίσουμε και 100 χρόνια πίσω, ακόμα καλύτερα. Δεν θα μου λείψει ούτε η Πόρσε, ούτε η Πρωτοχρονιά στην Νέα Υόρκη, ούτε το i-phone.  Αυτό που μου λείπει είναι η ησυχία μου, η δυνατότητα να ζω αξιοπρεπώς και η αξιοκρατία στο κοινωνικό σκηνικό.  Αν είναι με το πισωγύρισμα να εξαφανιστεί αυτή η λαίλαπα των δήθεν Ελληναράδων και των δάνειο-νεόπλουτων, πάρτι θα κάνω.





Η καρα-νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΕΛ όπως φαίνεται θα είναι σύντομη. Ως το φθινόπωρο θα έχει κάψει τα πάντα και θα παραδώσει την σκυτάλη στο επόμενο σχήμα. Χρεοκοπία, δραχμή, αγγλικό δίκαιο, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Ακολουθώντας την ιστορική μοίρα της αριστεράς, ο Τσίπηρας θα υπογράψει χειρότερα χαρτιά από αυτά που υπέγραψαν ο ιουδαίος ΓΑΠ, ο τρελο-Σαμαράς και ο Μπένι το γουρούνι. Πιθανότατα θα προτείνει αναθεώρηση του συντάγματος γιατί τα πανωτόκια πρέπει να γραφούν μέσα σε αυτό για να είναι ακλόνητα. 



Χωρίς μάχες δεν κερδίζεται κανένας πόλεμος και καμιά αξιοπρέπεια δεν δίνεται δώρο. Ήρθε η ώρα που δεν αρκεί κανείς να επισημαίνει τα προβλήματα και να τα καυτηριάζει αλλά να προτείνει κάποια ΛΥΣΗ. Η τραγωδία την οποία κανείς μας δεν επέλεξε να ζήσει θα έχει σίγουρα αίμα πριν φτάσει στην ΚΑΘΑΡΣΗ. Όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε ότι τα γεγονότα δεν ελέγχονται από το υπερπέραν και ότι η προσωπική αντίσταση έστω και ενός ατόμου μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας.





Ο μόνος που δεν μπορεί να μεταβάλλει τις πιθανότητες είναι αυτός που έχει παραδοθεί οικειοθελώς. Αυτός που έχει αποδεχθεί την μοίρα που επέλεξαν οι άλλοι γι αυτόν. Αυτός που συνωμοτεί και πατάει επί πτωμάτων για να σώσει το τομάρι του. Αυτός που δεν θα έπρεπε να έχει κανένα δικαίωμα ούτε στην καλύτερη των κοινωνιών.




Πάντα ο καταδικασμένος σε θάνατο ελπίζει από το κελί του ότι κάτι θα συμβεί πριν έρθουν να τον πάρουν. Θες σεισμός, θες αλλαγή καθεστώτος, θες η επιφοίτηση του Αγίου Οινοπνεύματος, θες ο δήμιος θα κάνει λάθος και θα κρεμάσει άλλον, ο μελλοθάνατος πάντα ελπίζει. Ακόμα και πέντε λεπτά πριν την εκτέλεση πιστεύει ότι κάτι θα γίνει τελικά και θα την σκαπουλάρει.



 Τίποτα δεν θα γίνει.



Οι δήμιοι έχουν πληρωθεί και θα κάνουν την δουλειά τους κανονικά.




Η εκτέλεση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα.